Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα Επικαιρότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
opyrgoς
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 29 Απρ 2012
Δημοσιεύσεις: 20
Τόπος: Είμαι ο Μπράβος-Φύλακας και Προστάτης του Forum

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 4:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Απάντηση με Συμπερίληψη

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Σε μία εβδομάδα έχουμε εκλογές. Στις εκλογές αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος με σκοπό τακτικό την είσοδο του Κινήματός μας στο κοινοβούλιο. Είσοδο, η οποία θα νομιμοποιήσει απόλυτα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όσο κι αν μιλούν οι νταβατζήδες των ΜΜΕ για «εγκληματική συμμορία» (γιατί θα συνεχίζουν να μιλούν…) δεν θα τους ακούει κανείς!

Τονίζουμε και διευκρινίζουμε ότι οι εκλογές αυτές είναι μία μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος και καλούμε άπαντες να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στην μάχη αυτή!

Να είστε βέβαιοι ότι στην προεκλογική περίοδο εάν αντιμετωπίζουμε μία φορά τώρα την συνωμοσία της σιωπής, θα την αντιμετωπίσουμε δέκα, ότι εάν αντιμετωπίζουμε μια φορά σήμερα την λάσπη και τις συκοφαντίες τους, θα τις αντιμετωπίσουμε δέκα!

Να γνωρίζετε ότι σε αυτή τη μάχη έχουμε στο πλευρό μας την δύναμη της Ελληνικής μας καρδιάς και όλους εσάς, που με Πίστη και συνέπεια αγωνίζεστε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ο αγώνας θα είναι σκληρός, αλλά στον αγώνα αυτό έχουμε σύμμαχό μας την τραγική αποτυχία ενός αμαρτωλού καθεστώτος. Είμαστε οι μόνοι, που δεν έχουμε λερώσει τα χέρια μας σε αυτήν την αμαρτωλή εξουσία δεκαετιών και αντίθετα την έχουμε πολεμήσει και έχουμε διατρανώσει την πλήρη αντίθεσή μας!

Η νίκη μας θα είναι μία νίκη που θα στηρίζεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον Λαό και σε κανέναν πλουτοκράτη, σε κανένα λαμόγιο της διαπλοκής, σε κανένα σκοτεινό συμφέρον!

Η νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις προσεχείς εκλογές θα είναι μία νίκη του Εθνικισμού ενάντια σε όλους αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλούν την Πατρίδα μας και λεηλάτησαν τον ιδρώτα του Λαού μας!…
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 10:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Το θέμα δεν είναι ότι θα λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές με υποψήφιους σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά ότι θα πάρει... τον πούλο!
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 2:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πονάει το 7%....
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 3:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Γιατί εσένα ρε κωλοφασίστα του κερατά Γιώργο Καρρά σου αρέσει που θα έχουμε τους υμνητές του Χιτλερ στη βουλή!
Και όταν εγώ στιγμάτιζα τις δηλώσεις σου εδώ μέσα, κάποιοι -μέχρι και ο διαχειριστής- έκαναν πως δεν καταλάβαιναν!

Y.Γ. Γράφε κι άλλα τέτοια. Μαζεύω τέτοιες δηλώσεις σου και αντίστοιχες με αυτές απόψεις που είχες διατυπώσει κατά καιρούς εδώ μέσα (π.χ. υπέρ του ξύλου στους συνταξιούχους, μαθητές κτλ.) για ένα μεγάλο τόπικ που θα σε διαπομπεύει δημόσια (όνομα, φωτογραφία, διεύθυνση, δηλώσεις κτλ.)
Και όσοι πούνε "Mα..." τους προτείνω να διαβάσουν το κείμενο του Ζακ Ρανσιέρ "Εφτά κανόνες για να συμβάλουμε στη διάδοση των ρατσιστικών ιδεών"

ενδεικτικά:

"Κανόνας 1ος. Καταγράψτε καθημερινά τις ρατσιστικές απόψεις και δώστε τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα. Σχολιάστε αφειδώς, ερευνήστε άοκνα τις μεγαλοστομίες του κόσμου αυτού."
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 4:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Δηλαδή με φοβερίζεις δημόσια για να μην λέω την άποψή μου; Είναι αυτό το ιδεώδες για έναν δημοκράτη; Ή ακολουθείς διαφορετικά σταθμά; Και γιατί να μην το κάνουν όλοι αυτό;
Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις με το όνομά μου! Το να έχει κανείς επικριτές σημαίνει ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος! Όμως αν οι επικριτές είναι του ύψους...χιλιοστών όπως ο Opyrgos...τότε δεν μιλάμε για αντιπάλους....Δεν έχουμε αντιπαλότητα Opyrge...Και συ χαμένος είσαι με το μνημόνιο....αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις την αλήθεια...Ότι η χασούρα δεν είναι οικονομικό ζήτημα αλλά πολιτικό. Δεν είναι οι επιχειρηματίες το κακό πρόβατο αλλά οι πολλές ελίτ προβάτων ανά περίπτωση. Ο κατακερματισμός ευθυνών μέσα από ένα πολυδαίδαλο κράτος και η απόκρυψη των αδυναμιών του συστήματος έδωσε χώρο για κλέφτες που έκαναν περιουσίες. Εκεί είναι το πρόβλημα. Και αυτοί που έκαναν περιουσίες εις βάρος του κράτους....δεν είναι λίγοι. Μιλάμε για πολιτικό πρόβλημα, μιλάμε για θεσμούς που δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν δεν λειτουργούν. Πως λοιπόν ο άμοιρος ο Έλληνας θα επιβιώσει σε μια ζούγκλα; Γιατί κράτος χωρίς θεσμούς είναι ζούγκλα. Και σε αυτήν την ζούγκλα όταν κάποιος φωνάζει "εδώ μοιράζουμε λεφτά"....τότε όλοι τρέχουν να πάρουν χωρίς να καταλάβουν πως είναι το δόλωμα. Και πάλι άλλοι βγαίνουν και φωνάζουν "είμαστε μαζί σου εργάτη"....και από την άλλη "τα οικονομικά μας δεν επιτρέπουμε να μας τα ελέγξει κανείς"....Εδώ δηλαδή αναφέρομαι στο θηρίο το ΚΚΕ. Έχουμε επίσης και τους φιλελεύθερους που τώρα κατάλαβαν ότι οι θεσμοί που υπερασπίζονταν ήταν για τα πανηγύρια...όταν τους είχαν υπό τον έλεγχό τους! Αλλιώς δεν εξηγείται η ατολμία τους να κυβερνήσουν...και εντέλει παράδοση της εξουσίας στο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ...που με τη σειρά του και την βοήθεια της ΝΔ μας πέρασε στο ΔΝΤ και το μνημόνιο. Και φυσικά τότε φαίνονταν μικρό το κακό, μιλάγαμε για ένα μνημόνιο που θα βοηθούσε να πληρώσουμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις με όχι μεγάλες δεσμεύσεις. Όμως ήρθε το μνημόνιο 2 το οποίο και έθεσε το ζήτημα στην διάστασή του. Μιλάμε πια για πολλά χρόνια στη λιτότητα. Και όταν διερωτήθηκα τι κερδίσαμε με την μεταπολίτευση...και αν αυτοί που το πέτυχαν τότε νιώθουν δικαιωμένοι από αυτές τις εξελίξεις...βρήκα τον Opyrgo να με "ξεμπροστιάζει" δήθεν.
Ήρθαν οι εκλογές και παράλληλα εκείνες στην Γαλλία με την εμφάνιση των εθνικιστικών κομμάτων να γίνεται "απειλητική". Ποια απειλή συνιστούν αυτά τα κόμματα; Ποια απειλή συνιστούν τα άλλα κόμματα, αυτά που "τρέχουν" το νυν κοινοβούλιο; Μήπως έφερε η Χρυσή Αυγή το μνημόνιο; Μήπως το μπάχαλο στους θεσμούς το έφεραν οι εθνικιστές; Το ίδιο ισχύει και για τους οικολόγους βέβαια, και για άλλα μικρά κόμματα. Όμως σήμερα η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημα, γιατί ορίστηκε ως η ντροπή του Έλληνα που κάποτε πολέμησε τον φασισμό. Ενός λαού που πολέμησε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς που αμφότεροι σκότωσαν Έλληνες, έκαψαν περιουσίες, χάλασαν τα όνειρα των Ελλήνων για πρόοδο. Το ότι αυτοί ήταν Εθνικιστές...ήταν δικό τους πρόβλημα, το ότι ήταν εχθροί μας ήταν δικό μας. Όποιος θέλει μπορεί να παραβλέπει τα γεγονότα. Η Γερμανία είναι μεγάλη χώρα γιατί μπήκαν θεμέλια επί εθνικιστών, που παρά τον πόλεμο...δεν μπόρεσαν αυτά να αφανιστούν. Γιατί η γνώση δεν αφανίζεται, αν δεν αφανιστούν όλοι οι άνθρωποι που την "κατέχουν". Έτσι οι Γερμανοί έστησαν ξανά την χώρα τους πάνω σε βάσεις που ποτέ δεν χάθηκαν,και πήραν τους Έλληνες στην δούλεψή τους. (οι ηττημένοι Γερμανοί πήραν "σκλάβους" τους νικητές Έλληνες για να ξεπληρώσουν το κακό που τους έκαναν...). Γιατί δεν έγινε το αντίθετο; Να παίρναμε εμείς εργοστάσια των Γερμανών και Γερμανούς εργάτες για να μας φτιάχνουν αυτοκίνητα; Γιατί κατά τη γνώμη μου είχαμε ένα ΚΚΕ που έκανε την μεγάλη βλακεία να βάλει σε εμφύλιο τη χώρα από το να μπει με πολιτικό λόγο και να ζητήσει τα αυτονόητα. Αντί να αποζημιωθούμε...αυτό-ζημιωθήκαμε...

Στον ίδιο παλμό λοιπόν του προδοτικού ΚΚΕ παίζει σήμερα και ο Opyrgos (και αυτό Opyrge να το γράψεις)....που αντί να ξεμπροστιάζει τους κλέφτες του δημόσιου χρήματος...όπως και εκείνους που αυθαιρετούν σε κάθε τομέα..τι κάνει; Βλέπει ιδεολογικούς πολέμους..και αναλώνεται με ξεμπρόστιασμα ιδεολόγων...Είναι όπως το γνωστό μόρφωμα του ΚΚΕ περί πέντε κομμάτων και δυο πολιτικών...σε λίγο θα λέει για εννιά κόμματα και δυο πολιτικές....και πως αυτή η μοναδική δική της πολιτική είναι ότι καλύτερο...Αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκει το ΚΚΕ να κυβερνήσει (άρα τι νόημα έχει να δηλώνεις ότι έχεις άλλη πολιτική και να δηλώνεις ότι δεν θα κυβερνήσεις...μόνο το ΚΚΕ και ο Opyrgos το ξέρουν).
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 4:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Δηλαδή με φοβερίζεις δημόσια για να μην λέω την άποψή μου; Είναι αυτό το ιδεώδες για έναν δημοκράτη;
Mα τι σε φοβερίζω; Αν είναι η άποψή σου αυτή και την υποστηρίζεις δημόσια, τί έχεις να φοβηθείς;
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 5:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Η άποψή μου είναι αυτή που γράφω και όχι αυτή που ερμηνεύεις όπως σου κατέβει Opyrge.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 5:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ε μα αυτά που γράφεις θα παραθέσω κι εγώ!
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 5:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Να τα παραθέσεις. Είναι γραμμένα για οποιονδήποτε...όχι ειδικά για σένα!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

E για τον οποιονδήποτε απευθύνονται σκατοφασίστα Καρρά!
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 6:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πώ πω! Έμαθες και το επίθετό μου...σκουλήκι και κάνεις "επίθεση".
Λοιπόν ούτε και γι΄ αυτό έχω πρόβλημα. Και γράψε για το βιογραφικό μου πως έχω διατελέσει στο επταμελές ΤΕΙ με το ΚΕΧ (κίνημα εξάπλωσης χαβαλέ)...όπου η μοναδική επιδίωξη τότε από τους Κεχρίτες επιγραμματικά ήταν: "τα φοιτητικά προβλήματα αποτελούν στόχο των φοιτητικών παρατάξεων ενώ τα πολιτικά προβλήματα αποτελούν στόχο των πολιτικών κομμάτων. Έτσι ως φοιτητές μας ενδιαφέρουν μόνο τα φοιτητικά προβλήματα, όσα υπάρχουν και όσα θα προκύψουν." Το σήμα του κινήματος ήταν η μαύρη μούτζα και στα τραπεζάκια είχαμε αφίσες του playboy. Δεν χρειαστήκαμε να μεταπείσουμε κανέναν οργανωμένο σπουδαστή. Κερδίσαμε μια έδρα στις επτά...μόνο με την κινητοποίηση εκείνων που δεν ψήφιζαν. Αποδείξαμε πως αν κατέβαινε μια παράταξη με στόχο την ανατροπή του κλίματος των γλειψιματίων των πολιτικών νεολαίων...θα πετύχαινε! Οι νεολαίες στα ΤΕΙ δεν στόχευαν στο καλύτερο ΤΕΙ αλλά στο πως να αναδείξουν στελέχη για τα κόμματα! Στελέχη που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλους...: ηθοποιούς δηλαδή! Δυστυχώς γεμίσαμε ηθοποιούς πολιτικούς και στη Βουλή..που ψηφίζουν αψήφιστα...χωρίς να διαβάσουν, χωρίς να σκεφθούν...τι να κάνουν Ηθοποιοί που γράφουν ή μιλάνε γαργαλώντας αυτιά...αναίμακτα και με φανφάρες! Ο ψηφοφόρος γουστάρει να ψηφίζει τον τάδε ή τον δείνα...πιστεύοντας για τις αγαθές του προθέσεις. Και τι γίνεται στο τέλος; Ποιοι δεν είχαν αγαθές προθέσεις από την μεταπολίτευση μέχρι τώρα; Γιατί κάποιοι δεν θα είχαν για να φθάσαμε εδώ που φθάσαμε.

Επιτέλους δεν ήταν αναπόφευκτη η κατάληξη της Ελλάδος από την μεταπολίτευση και μετά. Κάποιοι έπαιξαν τον ρόλο τους! Δικάστε τους!

Γράψε λοιπόν Opyrge για τους ψεύτες πολιτικούς και άσε τον ιδεολόγο Bugman να λέει τον πόνο του!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 7:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Eσύ ιδεολόγος;;;;
Μη βρίζεις τους ιδεολόγους σε παρακαλώ!
Laughing
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgoς
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 29 Απρ 2012
Δημοσιεύσεις: 20
Τόπος: Είμαι ο Μπράβος-Φύλακας και Προστάτης του Forum

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 10:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μεγάλη επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μεγάλη πίκρα για το άθλιο κατεστημένο.

Κόντρα στο σύστημα, κόντρα στα δημοσιογραφικά ψεύδη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προελαύνει στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Η προεκλογική περιοδεία και η ομιλία στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, σε μια περιφέρεια που κυριαρχούσε ο δικομματισμός αλλά πλέον η βουλευτική έδρα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ορατή. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Περιοδεία
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα χωριά του Νομού Ηρακλείου. Από την προηγούμενη μέρα τα ΜΜΕ φρόντισαν να διαδώσουν ψευδείς ειδήσεις ότι οι κάτοικοι αντιδρούν στην παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η Υποδοχή του κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους κατοίκους ΟΛΩΝ των χωριών ήταν απίστευτη. Δεν ακούσαμε ΚΑΜΙΑ διαμαρτυρία. Μας υποδέχονταν ως… λυτρωτές.

Η Βιάννος
Στην Βιάννο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πολύ ισχυρή παρουσία. Ωστόσο μια συγκεκριμένη οικογένεια αριστερών, ξεσήκωσε περίπου 20 κομμουνιστές της περιοχής οι οποίοι δήλωναν ότι δεν επιθυμούν την παρουσία μας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την περιοχή μας ενημέρωσαν ότι είναι μαζεμένοι πολλοί υποστηριχτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ήταν διατεθειμένοι να πάνε να διώξουν από την πλατεία τους κομμουνιστές, που απειλούσαν Θεούς και δαίμονες. Αποφασίσαμε ΕΜΕΙΣ να μην πάμε στην Βιάννο για να αποφύγουμε να έρθουν σε αντιπαράθεση οι ίδιοι οι συγχωριανοί. Ωστόσο τα ΜΜΕ διέδιδαν ψευδώς ότι οι… κάτοικοι δεν μας άφησαν να πάμε!

Το κομματόσκυλο δήμαρχος Βιάννου
Για τον δήμαρχο Βιάννου που δήλωσε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι, ας μάθει πρώτων να σέβεται μέρος των συγχωριανών του που… μας επιθυμούσαν, και δεύτερων ας μάθει ότι ανεπιθύμητοι δεν είναι οι Χρυσαυγίτες αλλά το κόμμα του.

Προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στο κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.
Από το πρωί τα τοπικά ΜΜΕ διέδιδαν ότι η ομιλία… αναβλήθηκε! 200 αριστεριστές (από ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αναρχικοί) έκαναν αντισυγκέντρωση 300 μέτρα από το γήπεδο σε σημείο όπου παρεμπόδιζαν την είσοδο στον χώρο. Αποτέλεσμα εκατοντάδες κόσμος να μην έχει πρόσβαση στον χώρο της συγκεντρώσεως, και τα τηλέφωνα μας να μην σταματούν να χτυπούν. Πολύς κόσμος είχε τρομοκρατηθεί και από το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιέργησαν σκοπίμως τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες. Την προηγούμενη το βράδυ αναρχικοί επιτέθηκαν στο σπίτι συναγωνιστή και προκάλεσαν πολλές υλικές ζημιές! Παρόλα αυτά η συγκέντρωση και η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε ένα γήπεδο σχεδόν γεμάτο και χωρίς να έχουν δυνατότητα πρόσβασης πολλοί άνθρωποι λόγω του αποκλεισμού της περιοχής και του κλίματος τρομοκρατίας. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η προεκλογική ομιλία του Βενιζέλου στο Ηράκλειο δεν συγκέντρωσε ούτε 200 άτομα! Φυσικά αν δεν υπήρχε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και είχαμε ίδια αντιμετώπιση στην διαφήμιση της εκδηλώσεως μας από τα ΜΜΕ το γήπεδο αυτό θα ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει όλο τον κόσμο που πλέον ανοιχτά δηλώνει την υποστήριξη του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μετά το τέλος της εκδηλώσεως τα ΜΜΕ συνέχισαν τον άθλιο ρόλο τους διαδίδοντας ότι η εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είχε επιτυχία… κάποιοι είδαν και μόλις… 50 άτομα! Ακριβώς όπως και στην εκδήλωση των Ιμίων.
Οι 15.000 γίνονται 1500! Περαστικά σας σύντροφοι.
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2012 9:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη



Με πανό και απαγορευτικές πινακίδες κάτοικοι του Διστόμου δείχνουν τα αισθήματά τους για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η Κρήτη δεν ξεχνά!
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgoς
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 29 Απρ 2012
Δημοσιεύσεις: 20
Τόπος: Είμαι ο Μπράβος-Φύλακας και Προστάτης του Forum

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 03, 2012 11:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Η Καρδίτσα αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή
Απρόσμενα θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου της Καρδίτσας στην επίσκεψη κλιμακίου υποψήφιων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Οι συναγωνιστές και υποψήφιοι στον Νομό Χρήστος Αθανασάκος και Θοδωρής Ζούμπος βρέθηκαν χθες στην Καρδίτσα για να μιλήσουν και να γνωριστούν με φίλους του Κινήματος και να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό.

Οι Καρδιτσιώτες φάνηκαν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και έδειχναν να μην επηρεάζονται από την λασπολογία των καναλιών. Η απογοήτευση κι η οργή για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο ήταν σύσσωμη, ενώ διεμήνυσαν στους υποψηφίους πως τους θέλουν στην Βουλή για να ξεβρωμίσουν την πατρίδα μας. Οι συναγωνιστές Αθανασάκος και Ζούμπος μίλησαν με αρκετό κόσμο στο κέντρο της πόλης, πέρασαν από τα γύρω χωριά και τέλος μίλησαν το μεσημέρι σε συγκέντρωση σε κέντρο λίγο έξω από την Καρδίτσα όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες ντόπιοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν προφορικά.


Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, ενώ κι οι εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα θερμές. Οι Έλληνες πατριώτες της Καρδίτσας έδωσαν την υπόσχεση πως θα διαδώσουν το ελπιδοφόρο μήνυμα της Χρυσής Αυγής παντού, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ντόπιων (από όσα ακούν από το περιβάλλον τους που όλοι λένε πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή) ο Νομός θα στείλει έναν τίμιο εθνικιστή αγωνιστή στην Βουλή των Ελλήνων. Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι βουλευτές δεσμεύτηκαν πως η παρουσία στην περιοχή θα είναι συχνότερη, κυρίως μετά τις εκλογές καθώς οι προθέσεις του Κινήματος δεν ήταν ποτέ καιροσκοπικές και ψηφοθηρικές. Όπως φαίνεται το βράδυ των εκλογών θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σε όλην την ελληνική περιφέρεια.


Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα Επικαιρότητας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενο
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center