Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
opyrgos Αποκλεισμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:14 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα πουλώντας την ποιοτική συνεισφορά σου μέσα από την κοπυπαστάδα δεν μένεις σε αυτήν. Η προσπάθειά σου να φανείς έξυπνος απ' αυτά που λες σε κάνει να λες μ@λ@κίες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:18 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκεί μένεις όταν δεν συνοδεύεις την κοπυπαστάδα με την ερμηνεία σου...Πουλάς δηλαδή την παν-ερμηνεία...απλά αντιγράφοντας κάτι χωρίς ανάλυση. _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:35 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα όλες οι κοπυπαστάδες μου συνοδεύονται από την ανάλυσή μου... ακόμα και οι δικές σου συνοδεύονται από την ανάλυσή μου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:47 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτή είναι η άποψή σου...αλλά για τους κουτούς μετά από κάθε κοπυπαστάδα βάζε και τίτλο ΑΝΑΛΥΣΗ για να το καταλαβαίνουμε!!!! _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:56 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εσύ, ό,τι και να βάλω, δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Τη μόνη ανάλυση που χρειάζεσαι είναι την παθολογική! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 10:23 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ας είναι έτσι...το θέμα είναι ότι δεν γράφεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...MonOpyrge!
γράψε κάτω από κάθε μήνυμά σου
"Για την ομάδα καθηγητών της Παντείου"
ή αν θες κάτι πιο πιασιάρικο βάλε "Απευθύνομαι σε PhD και στους επί υφηγεσία, απορρίπτονται δε οι ΤΕΙτζήδες δια ροπάλου"
Ή μάλλον θα προτείνω στον Afham να σου φτιάξει ένα philosophy consommation department όπου θα την βρίσκεις τσάμπα με μεταπτυχιακούς φοιτητές....tsahpinOpyrge _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 10:52 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο! Χαραμίζεσαι εδώ Bugman μου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 1:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συνεχίζεις;
(εγώ έκανα και το μπάνιο στη θάλασσα και είμαι ορεξάτος) _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 2:52 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όσο θα γίνεσαι ενοχλητικός, εγώ πάντα θα είμαι ορεξάτος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 3:52 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακάρι να αλλάξεις έτσι ώστε να μην με βλέπεις ενοχλητικό!
Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Μπορείς να εύχεσαι να με πατήσει κανένα λεωφορείο, κανένα τραμ ή να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Μπορείς να κάνεις και μαγικά αλλά είναι βαρετό να κάνεις τέτοια συζήτηση στο φόρουμ...Μπορείς να στέλνεις προσωπικά μηνύματα...Δείξε λίγο σεβασμό...στο κόσμο εδώ!
Τέλος πάντων...δεν σου ξαναγράφω! Γράφε όσα θες, όποτε θες.... _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 5:12 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να μην σε βλέπω ενοχλητικό από τη στιγμή που γίνεσαι ενοχλητικός είναι αδύνατο. Δεν με ενδιαφέρει αν σε πατήσει κανένα λεωφορείο, κανένα τραμ ή να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Δεν με ενδιαφέρει πού είσαι και τί κάνεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην γ@μ@ς τα θέματα. Πολύ απλά. Σεβάσου τα λοιπόν πρώτα εσύ αυτά και μετά ζήτα το σεβασμό από τους άλλους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 9:24 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπα ξεκίνα πρώτος και μετά βλέπουμε! _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 12:29 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eσύ είσαι που ζητάς πρώτος σεβασμό. Σεβάσου λοιπόν πρώτα εσύ και μετά ζήτα σεβασμό από τους άλλους.
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΟΝΤΡΟΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|