Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
eleonora Πρύτανης

Εγγραφή: 19 Οκτ 2009 Δημοσιεύσεις: 910 Τόπος: Των Ονείρων...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 20, 2013 6:36 pm Θέμα δημοσίευσης: Απειλή από το filosofia.gr? |
|
|
Χαίρετε!
Ξέρει κανείς γιατί το McAfee θεωρεί την ιστοσελίδα "απειλή";
Έχω λόγο που δεν θέλω να ρωτήσω τεχνικό εδώ...
 _________________ Εδώ, στην αγκαλιά της δυνατής τούτης γης που οι θαλασσινοί άνεμοι σέρνονται πάνω της...
Rainer Maria Rilke |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
afham Διαχειριστής

Εγγραφή: 02 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 1894 Τόπος: Φωτονερόπετρα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 21, 2013 4:45 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To McAfee είναι απειλή. Βγάλτο τάχιστα. Τα antivirus προγράμματα σου δεσμεύουν όλο το μηχάνημα και λειτουργούν σαν ιοί και καλά για να σε προστατεύσουν δημιουργώντας προβλήματα που δεν θα τα είχες αν δεν τα εγκαθιστούσες. Το filosofia.gr δεν έχει ιούς ή ο,τιδήποτε σχετικό. _________________ Στραβός είναι ο γιαλός
Δείτε επίσης: http://www.liantinis.org |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasana Πρύτανης

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eleonora Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 21, 2013 9:34 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
afham έγραψε: | To McAfee είναι απειλή. Βγάλτο τάχιστα. Τα antivirus προγράμματα σου δεσμεύουν όλο το μηχάνημα και λειτουργούν σαν ιοί και καλά για να σε προστατεύσουν δημιουργώντας προβλήματα που δεν θα τα είχες αν δεν τα εγκαθιστούσες. Το filosofia.gr δεν έχει ιούς ή ο,τιδήποτε σχετικό. |
Den το έχω κανονικά. Η προστασία μου γίνεται με κεντρικά προγράμματα και κάρτες firmware, που τα εμπορικά δεν πλησιάζουν ούτε στην ακρούλα τους. Μου κόλλησε από κάποιο άλλο κατέβασμα και το ενεργοποίησα η άσχετη από περιέργεια. Ήδη φώναξα τεχνικό να το βγάλει. Μόνο που με εντυπωσίασε το αποτέλεσμα και θέλησα να ρωτήσω τι συμβαίνει.
 _________________ Εδώ, στην αγκαλιά της δυνατής τούτης γης που οι θαλασσινοί άνεμοι σέρνονται πάνω της...
Rainer Maria Rilke |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eleonora Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 22, 2013 12:48 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Egώ δεν ξέρω από τέτοια. Πληρώνονται κάποιοι για να προσέχουν να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο, μαζί με τα άλλα άτομα που έχουν στη φροντίδα τους.
Εκείνο που μου εξήγησαν - και έχει δίκιο ο afham - είναι πως το να χρησιμοποιώ τέτοια προγράμματα, είναι σαν να προτιμώ τα χαρτομάντιλα για να σκουπίσω τα δάκρυα αντί για τις βόμβες για να πολεμήσω τον εισβολέα.
Αυτά έχουν - μου είπαν - μια βάση με ενδεχόμενες απειλές, ιστοσελίδες που για κάποιο λόγο κάποια στιγμή μπήκαν στη λίστα και ιούς και διάφορα άλλα που χρειάζεται να ενημερώνονται από παρόμοιες λίστες που σχηματίζονται, ΑΦΟΥ έχουν εντοπιστεί οι απειλές.
Ενώ εμείς καλυπτόμαστε από δυναμικό σύστημα που εντοπίζει ένα πρόβλημα στη έναρξη της δράσης του, σπεύδει να το χτυπήσει και ταυτόχρονα σημαίνει συναγερμό σε ολόκληρο τεχνικό τμήμα.
Αφού δεν χτυπάει συναγερμός, δεν υπάρχει και πρόβλημα. "So simple"!
Στην ουσία δηλαδή, αυτά τα προγράμματα ενημερώνονται για τη λειτουργία τους από τις απειλές που έχουν προηγουμένως διαπιστώσει συστήματα όπως το δικό μας.
Τώρα, τι να σου πω. Εγώ δεν καταλαβαίνω απ' αυτά, το χαρούμενο χαζουλόξανθο...
Rainer Maria Rilke |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|