Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πολιτικές ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ στη δημοκρατική Ελλάδα 2013
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφικοί Προβληματισμοί
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Εκτός νόμου τώρα η Χ.Α. και κάθε φασίστας.
Ναι
38%
 38%  [ 5 ]
Όχι
61%
 61%  [ 8 ]
Σύνολο Ψήφων : 13

Συγγραφέας Μήνυμα
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 2:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολιτικές ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ στη δημοκρατική Ελλάδα 2013 Απάντηση με Συμπερίληψη

Χρυσαυγίτης ο δράστης που ομολόγησε τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα στην Αμφιάλη
Ερευνες της αστυνομίας σε γραφεία της Χρυσής Αυγής - Τους συνεργούς του δράστη αναζητά η αστυνομία καθώς στην επίθεση μετείχαν γύρω στα δέκα άτομα - Αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 στην πλατεία Νίκης ( Ζαρντέν -οδός Π. Τσαλδάρη)


Ομολόγησε ο 45χρονος την δολοφονία σε βάρος 34χρονου, στην Αμφιάλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπως επίσης και το ότι είναι χρυσαυγίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ελληνική αστυνομία ο δράστης ονομάζεται Γεώργιος Ρουπακιάς.

Το θύμα, ο 34χρονος Παύλος Φύσσας (αριστερά), ανήκε στον αριστερό χώρο, ήταν γνωστό στην περιοχή για την αντιφασιστική του δράση, ασχολούνταν με την μουσική χιπ χοπ και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από τον δράστη και ομάδα ομοϊδεατών του ακροδεξιών, τους οποίους και αναζητά η αστυνομία.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων αμέσως μετά την προαγωγή και σύλληψη του 45χρονου δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Το δολοφονικό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ έξω από καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα με τη παρέα του βρίσκονταν στην καφετέρια παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον δράστη ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε. Λίγο μετά τα μεσάνυκτα ο 34χρονος με την παρέα του κινήθηκε προς την Π. Τσαλδάρη όπου είχε σταθμεύσει το δίκυκλο του, όπως αναφέρουν οι ίδιες μαρτυρίες. Εκεί του είχε στήσει «ενέδρα» ο 45χρονος μαζί με άλλα άτομα και τότε του επιτέθηκαν.

Killah P - Ο Πειραιας στην πλατη μου

Όπως δήλωσε ο πατέρας του θύματος του είπαν πως ο γιος του με κανα - δυο άτομα παρακολουθούσε σε καφετέρια της περιοχής τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού. Και πρόσθεσε: «Κάποιος από την παρέα του είπε κάτι για τους χρυσαυγίτες και κάποιος άλλος ειδοποίησε τους χρυσαυγίτες».

Σημείωσε ακόμη πως όταν έφυγε ο γιος του με την παρέα του, τον κυνήγησαν ως το σημείο της δολοφονίας και τότε ο 34χρονος ζήτησε από τους φίλους του να φύγουν. Μαζί τους ήταν και η φίλη του θύματος.

Ξαφνικά είδαν ένα αμάξι να έρχεται ανάποδα την Π.Τσαλδάρη, να σταματά, να κατεβαίνει ο οδηγός και να μαχαιρώνει στη καρδιά τον 34χρονο. Ο πατέρας του θύματος τόνισε πως ο γιατρός του είπε πως «ήταν επαγγελματικό χτύπημα». Ο γιος του και η παρέα του, συμπλήρωσε, περνούσαν από εκεί για να πάρουν μπύρες και να πάνε να κάτσουν κάπου εκεί κοντά.

Ο πατέρας του 34χρονου ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση η συμπλοκή με το ποδόσφαιρο και έκανε λόγο για εμπλοκή τουλάχιστον 30 ατόμων που «την έστησαν στο γιο μου και τα παιδιά». Είπε ακόμη πως ενώ ήταν σοβαρά τραυματισμένος υπέδειξε στην κοπέλα του τον δράστη και της είπε πως «έγινε μεγάλη μαλακ...».

Κατήγγειλε ακόμη πως το ασθενοφόρο έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση, με βάση τη πληροφόρηση που είχε, και αναφέρθηκε και σε ολιγωρία των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν η κοπέλα του γιου του, τους ζήτησε τους βοηθήσουν γιατί τους κυνηγάνε, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. (ήταν 12) της απάντησαν πως οι δράστες είναι πολλοί και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Μόλις ο δράστης έβγαλε μαχαίρι, η αστυνομικός της «ομάδας Ζ» είπε, «ε όχι και μαχαίρι»!

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως οι φίλοι του θύματος προσπαθούσαν μάταια να σταματήσουν ταξί για να τον μεταφέρουν πιο γρήγορα σε νοσοκομείο ενώ άνθρωπος που βρίσκονταν στην ίδια καφετέρια με τον 34χρονο είπε πως μέσα στο κατάστημα δεν ήταν κανείς από τους δράστες.

Συμπλήρωσε ότι λίγο αργότερα όταν αποχωρούσε είδε την κοπέλα του νεαρού να φωνάζει στους αστυνομικούς «αυτός είναι, πιάστε τον» δείχνοντας τον δράστη ο οποίος προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστεί όπως είχαν κάνει νωρίτερα και όσοι ήταν μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος ο 34χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.


Η δολοφονία στην Αμφιάλη συζητήθηκε στην Βουλή

Το ζήτημα της δολοφονίας του 34χρονου αριστερού στο Κερατσίνι από 45χρονο ακροδεξιό απασχόλησε το πρωί της Τετάρτης τη Βουλή, όπου ξεκίνησε η συζήτηση για νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, καταδίκασε τη βία από τη Χρυσή Αυγή και τόνισε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί: «Η Κυβέρνηση καταδικάζει τη βία που καλλιεργείται και προέρχεται από τον συγκεκριμένο χώρο της Χρυσής Αυγής. Το Κράτος, με αποφασιστικότητα θα υπερασπιστεί, αποτελεσματικά, τη νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη. Και αυτό οφείλουν να το κατανοήσουν οι πάντες».

Σε ιδιαίτερα έντονο τόνο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, είπε ότι θα πρέπει να συλληφθούν οι δράστες και «να σαπίσουν στη φυλακή».

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης εξέφρασε τη «λύπη» του για το συμβάν.

Το πρωί της Τετάρτης, μετά τη δολοφονία του 34χρονου, διενεργείται έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, στον Σταθμό Λαρίσης και στη Νίκαια.

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία του Π. Φύσσα

«Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χ. Α. στη χώρα μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτείται η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καθώς και η απόλυτη καταδίκη τους, χωρίς επικινδύνους συμψηφισμούς.

Τα ερωτήματα απέναντι στα οποία καλούνται όλοι να απαντήσουν είναι ποιος οπλίζει το δολοφονικό χέρι των ακροδεξιών φασιστών, πόσο βοηθούν στην αντιμετώπισή τους η επίκληση από τα πιο επίσημα χείλη της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων που τελικά ξεπλένει τη φασιστική Χ.Α. και χτυπά την δημοκρατία .
Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να πάρει μέρος στη σημερινή αντιφασιστική διαμαρτυρία στις 6.00 μμ στην πλατεία Νίκης ( Ζαρντέν -οδός Π. Τσαλδάρη ) . Οι τυχόν απόπειρες αποσταθεροποίησης θα πέσουν στο κενό».

Από το Γραφείο Τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ., εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά τα κηρύγματα και τις πράξεις βίας της Χρυσής Αυγής κατά και Ελλήνων πολιτών, φθάσαμε και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χ.Α.

Άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που αφορούν πια την ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Η ΧΑ πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί ως αυτό που πραγματικά είναι: ως μία εγκληματική οργάνωση που στρέφεται κατά της ζωής ξένων αλλά και Ελλήνων πολιτών».

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονία

«Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει».

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τη δολοφονία

«Ήταν αναμενόμενο. Η ρητορική του μίσους της Χρυσής Αυγής, οι ξυλοδαρμοί και οι τραμπουκισμοί των στελεχών και των μελών της, σύντομα θα οδηγούσαν σε κλίμα πολιτικών δολοφονιών. Το χθεσινό δολοφονικό περιστατικό στην Αμφιάλη επιβεβαιώνει την ανάγκη της «θεσμικής ασφυξίας» της Χρυσής Αυγής, της εξάρθρωσης των φασιστικών παρακρατικών μηχανισμών.

Είναι αναγκαίο να γίνουν γνωστές οι συνθήκες δολοφονίας του 34χρονου και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Οι δημοκρατικές δυνάμεις από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και το χθεσινό ρατσιστικό παραλήρημα στη βουλή καταδεικνύει το μείζον πολιτικό πρόβλημα.

Δυστυχώς αποδεικνύεται και με αυτό το τραγικό περαστικό η αξία της πρωτοβουλίας της ΔΗΜΑΡ και του υπουργού Αντώνη Ρουπακιώτη στην προηγούμενη κυβέρνηση να φέρουν αντιρατσιστικό νόμο στη Βουλή και για την αντιμετώπιση και της Χρυσής Αυγής».

Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη δολοφονία

«Όσο οι ναζιστές, με παραινέσεις πολιτικών και «δημοσιογράφων», ετοιμάζονται να αναρριχηθούν στην εξουσία σα νέοι εταίροι της συγκυβέρνησης των δανειστών, τόσο θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο.

Όλοι οι Έλληνες δημοκράτες οφείλουμε να διαμορφώσουμε ένα πατριωτικό δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στη μαύρη συμμαχία».


Ανακοίνωση για την φασιστική όπως την χαρακτηρίζει δολοφονία εξέδοσε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή αρνείται ότι σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη δολοφονία και υποστηρίζει ότι καταδικάζει «το έγκλημα στο Κερατσίνι».


πηγή :



«Επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της. Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι για να αμυνθώ...»

Αυτός ήταν ο ισχυρισμός του 45χρονου ακροδεξιού Γιώργου Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα τα ξημερώματα στο Κερατσίνι. Ο 45χρονος που διέμενε στην οδό Βρυούλων στη Νίκαια είναι πατέρας δύο παιδιών.

Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ως υπάλληλος σε ιχθυοπωλεία που ανήκαν σε συγγενείς του. Προσφάτως εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.

Συγγενικά του πρόσωπα ανέφεραν στο «Βήμα» ότι «δεν θέλουν να έχουν καμιά σχέση μαζί του». Γείτονές του στη Νίκαια μιλούν για «έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που έλειπε μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι του λόγω της εργασίας του».

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ. για οποιοδήποτε αδίκημα. Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πηγές ο 45χρονος είχε και παλαιότερα διαπληκτισμό με τον 34χρονο ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε πρωτοστατήσει σε πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών στην περιοχή του Κερατσινίου.

πηγή:



Μόνο δύο χειρουργικές μαχαιριές και το έστριψε το μαχαίρι το φασιστόμουτρο το κάθαρμα.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Pflegeleicht στις Δευ Νοέ 04, 2013 11:01 pm, επεξεργάσθηκε 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 2:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!
ΤΩΡΑ !!

_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mark
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Ιούλ 2012
Δημοσιεύσεις: 2337

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Και του τα' λεγε η μάνα του!

http://www.youtube.com/watch?v=zcPsspviBzs
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Τα καθάρματα - έχω τρελαθεί από το πρωί
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MERLIN
Πρύτανης


Εγγραφή: 30 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 349
Τόπος: MAHABRAHMA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Μη κάνεις έτσι.
Θα πάθεις τίποτα και θα σε χάσουμε απο το φόρουμ
Και μας είσαι τόσο πολύτιμος.
Που θα ξαναβρούμε τέτοια μόρφωση ,τέτοια καθαρεύουσα

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
_________________
η Μαγεία, έχει τη δύναμη να βιώσει και να κατανοήσει τις εκδηλώσεις του Θεού, οι οποίες είναι απροσέγγιστες για την ανθρώπινη λογική
ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ
ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ ΝΑ ΔΑΜΑΣΩ
ΣΑΝ ΡΑΨΩΔΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΩ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Το σκουπίδι που ψήφισε όχι. Ο φασίστας κρετίνος τιμητής ελέω afham.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Αυτό το άρθρο είναι από το blog του rakis κατάλληλο για την προσωπικότητά σου αλήτη :

http://rakis1.wordpress.com/2013/07/07/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MERLIN
Πρύτανης


Εγγραφή: 30 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 349
Τόπος: MAHABRAHMA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ετσι έτσι
Βρίζε βρίζε όσο θέλεις
Νομίζεις ότι εκθέτεις εμένα ρε βλάκα
Τον ηλίθιο εαυτό σου εκθέτεις.
Βρίζε βρίζε
Το ποιός είναι ο αρχιαληταράς του φόρουμ ,ο άμόρφωτος και αστοιχείωτος ,ο αρχιφασίστας είναι γνωστό μη παιδευεσαι.
Ετσι βριζε βρίζε
Τη μάπα σου βρίζεις γελοίε.
_________________
η Μαγεία, έχει τη δύναμη να βιώσει και να κατανοήσει τις εκδηλώσεις του Θεού, οι οποίες είναι απροσέγγιστες για την ανθρώπινη λογική
ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ
ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ ΝΑ ΔΑΜΑΣΩ
ΣΑΝ ΡΑΨΩΔΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΩ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

(συνεχίζω την ανακωχή...απλά τώρα συζητάμε με το σωστό ύφος...το γράφω μην έχουμε εδώ καμία παρεξήγηση)

Μην σας ταϊζουν κουτόχορτο...Έψαχναν τα ΜΜΕ μια τέτοια φάση....ειδικά αυτή την εποχή. Αν είχε γίνει πράγματι μια πολιτική αναταραχή θα ήταν εκεί δημοσιογράφοι και θα τράβαγαν φωτογραφίες.
Που είναι λοιπόν οι φωτογραφίες;
Ακούμε δηλαδή ότι θέλουν να μας σερβίρουν!!!!!!

Στο Skai είχαν καλέσει έναν εισαγγελέα ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει πολιτικό έγκλημα. Δηλαδή μιλάμε για έγκλημα. Η δίκη θα γίνει στο δικαστήριο. Ο εισαγγελέας ἠθελε να μας πει ότι ο εγκληματίας ήταν εκπαιδευμένος, ήξερε ανατομία και τελικώς ήταν εκτελεστής που τον κάλεσαν για να καθαρίσει (αφού υπαινίχθηκε ότι δεν είχε σχέση με τον αρχικό διαπληκτισμό...αλλά καλέστηκε τηλεφωνικώς). Όμως αυτός που άκουγε αυτή τη δήλωση...και δεν την ταίριαζε με την άλλη που έλεγε ότι δεν έχουμε πολιτικό έγκλημα...υπέθετε πως το έγκλημα έγινε με την συμπαράσταση και την ανοχή της Χ.Α. Πράγμα όμως που δεν συμβαίνει, όχι γιατί δεν θα ήταν δυνατό να γίνει αλλά γιατί ένα πολιτικό κόμμα δεν κερδίζει αφαιρώντας ζωές, αλλά με πολιτικές κινήσεις που θέλει ο λαός. Ποιος λοιπόν ήθελε να σκοτώσει τον τριαντατετράχρονο; Πόσο χάλαγε ο άτυχος την Χ.Α.; Πόσο σπουδαίος ήταν αυτός και λιγότερο άλλοι πιο σημαντικά στελέχη κομμάτων; Με απλή λογική δηλαδή το να λέμε ότι ένα κόμμα επιδίωξε τον θάνατο ενός ανθρώπου επειδή δήλωνε αντίθετος..μόνο στην σφαίρα της φαντασίας ευσταθεί!


Στα έκτροπα όμως της υπόθεσης είναι η εισβολή σε γραφεία πολιτικού κόμματος. Αυτό δεν έχει γίνει και δεν βγήκαν τα κόμματα να το φωνάξουν. Αύριο θα μπουν στα γραφεία του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων...Αλλά τότε επειδή θα υπάρχει το προηγούμενο με τα γραφεία της Χ.Α. οι φωνές τους δεν θα βρουν υποστηρικτές.

Πάλι στο Skai άκουγα για το γύρισμα των λόγων του Κασιδιάρη στη Βουλή. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, αφού έπαιξαν το βίντεο και φάνηκε τι είπε!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Bugman στις Τετ Σεπ 18, 2013 3:56 pm, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Σταμάτα να βρωμίζεις ψυχασθενή.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 3:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Δελτίο Τύπου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α για τη φασιστική δολοφονία στο Κερατσινι :



Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.



Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.



Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Προσυγκέντρωση στις 16:00 στη στάση μετρό Εσταυρωμένος (Αιγάλεω) και μετάβαση με πορεία με μηχανές και αυτοκίνητα στη διαδήλωση στο Κερατσίνι

Ο φασισμός θα τσακιστεί.



Γραφείο Τύπου,

Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, 5.30 π.μ.


http://www.antarsya.gr/node/1632
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 4:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Pflegeleicht,
έμποροι ψυχών ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α...
σε παρενθέσεις τα κρυμμένα μηνύματα.

Ο αντιφασίστας που μαχαιρώθηκε από τον φασίστα....(επέλαση του φασισμού)
Ο αντισυστημικός που μαχαιρώθηκε από τον συστημικό..(τρομοκρατία από το σύστημα)
Ο τριαντατετράχρονος που μαχαιρώθηκε από τον σαρανταπεντάχρονο...(σε λίγο θα έχουμε πόλεμο γενεών)

Σε μια πρόταση που ξεκινάει με το "κρατικές δολοφονίες" και τελειώνει με το "παρακράτος" εισάγεται στο μέσον η φτώχεια και η εξαθλίωση.

Και συ φτωχέ και εξαθλιωμένε, ρωτώ...γιατί να σε δολοφονήσουν και γιατί να σε πειράξει το παρακράτος...αφού δεν έχεις τίποτα;
Η απλή λογική λέει ότι εκείνος που δεν έχει τίποτα..δεν φοβάται τίποτα!!!!!!
Ο φτωχός και εξαθλιωμένος δεν φοβάται τίποτα.........
Απλά η ιδέα είναι ότι εσύ που έχεις κάτι να χάσεις...αν δεν θες να γίνεις φτωχός και εξαθλιωμένος....έλα στη συγκέντρωση και πάμε να χτυπήσουμε τους φασίστες...(όχι δεν θα πάμε στην Κηφισιά...δεν θα χτυπήσουμε τους πλούσιους...αλλά εκείνους που τολμούν να μας πάρουν τους εργάτες από το ΠΑΜΕ και τα παραδοσιακά αριστερά καταφύγια...)

Το αριστερό σύστημα χαλάει με 15% Χ.Α....
γκέγκε...

(πάντα με ύφος σωστό..είπαμε είμαστε σε ανακωχή...κατά Skapanea)
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 4:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Pflegeleicht,
έμποροι ψυχών ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α...
σε παρενθέσεις τα κρυμμένα μηνύματα.

Ο αντιφασίστας που μαχαιρώθηκε από τον φασίστα....(επέλαση του φασισμού)
Ο αντισυστημικός που μαχαιρώθηκε από τον συστημικό..(τρομοκρατία από το σύστημα)
Ο τριαντατετράχρονος που μαχαιρώθηκε από τον σαρανταπεντάχρονο...(σε λίγο θα έχουμε πόλεμο γενεών)

Σε μια πρόταση που ξεκινάει με το "κρατικές δολοφονίες" και τελειώνει με το "παρακράτος" εισάγεται στο μέσον η φτώχεια και η εξαθλίωση.

Και συ φτωχέ και εξαθλιωμένε, ρωτώ...γιατί να σε δολοφονήσουν και γιατί να σε πειράξει το παρακράτος...αφού δεν έχεις τίποτα;
Η απλή λογική λέει ότι εκείνος που δεν έχει τίποτα..δεν φοβάται τίποτα!!!!!!
Ο φτωχός και εξαθλιωμένος δεν φοβάται τίποτα.........
Απλά η ιδέα είναι ότι εσύ που έχεις κάτι να χάσεις...αν δεν θες να γίνεις φτωχός και εξαθλιωμένος....έλα στη συγκέντρωση και πάμε να χτυπήσουμε τους φασίστες...(όχι δεν θα πάμε στην Κηφισιά...δεν θα χτυπήσουμε τους πλούσιους...αλλά εκείνους που τολμούν να μας πάρουν τους εργάτες από το ΠΑΜΕ και τα παραδοσιακά αριστερά καταφύγια...)

Το αριστερό σύστημα χαλάει με 15% Χ.Α....
γκέγκε...

(πάντα με ύφος σωστό..είπαμε είμαστε σε ανακωχή...κατά Skapanea)




θέλει η τατάνα να κρυφτεί και ο skapaneas δεν την αφήνει


ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝΤΑ !!!!!!!!



Υγραφο :
μία στη καρδιά και μία στο θώρακα ο ομογάλακτος του πρώην συντονιστή.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 4:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ποιος ομογάλακτος;
Εγώ βύζαινα την μάνα μου...Λες και αυτός να βύζαινε την δικιά μου;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μου αρέσει η ανακωχή!!!!!!!!!!!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 18, 2013 4:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Ποιος ομογάλακτος;
Εγώ βύζαινα την μάνα μου...Λες και αυτός να βύζαινε την δικιά μου;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μου αρέσει η ανακωχή!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχει σωτηρία. Είναι τσεκαρισμένο πλέον.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφικοί Προβληματισμοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Επόμενο
Σελίδα 1 από 15

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center