Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pflegeleicht Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 9:53 am Θέμα δημοσίευσης: Μπάμπης Παπαδημητρίου ΣΚΑΪ |
|
|
"Γιατί όχι μια σοβαρή Χ.Α. στην κυβέρνηση;"
Προφανώς είναι το πρόσωπο των τελευταίων 100 χρόνων στην Ελλάδα.
Παράθεση: | Έντονες επικρίσεις δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος και αναλυτής του ΣΚΑΙ, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Αφορμή, η άποψη που εξέφρασε το βράδυ της Τετάρτης κατά την εκπομπή-παρουσίαση του βαρομέτρου του ΣΚΑΙ όπου αναρωτήθηκε γιατί να μη μετέχει μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία.
Ο κ. Παπαδημητρίου σχολιάζοντας την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με το ΚΚΕ, αναφέρεται στο ενδεχόμενο συμμετοχής της Χρυσής Αυγής σε συντηρητικό κυβερνητικό σχήμα.
«Ξέρω ότι θα προκαλέσω και τους φίλους και τους εχθρούς αλλά το Μνημόνιο διαστρεβλώνει δυστυχώς την κρίση αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι πολιτικοί. Διότι πρέπει να τοποθετηθούνε απέναντι στις πραγματικές τους ευθύνες κι όχι να πλέκουν είτε έναν μύθο για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Διότι σε τελευταία ανάλυση θα σας πω κάτι...» ξεκίνησε την τοποθέτησή του.
«Κύριε Μηλιέ, θέλετε το ΚΚΕ» είπε απευθυνόμενος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε «μάλιστα, ωραία, πάρτε το. Αλλά γιατί όχι μετά όμως μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην τη δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως συνέβη χθες στη Νορβηγία – να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία. Άρα έχουμε μπροστά να ξάσουμε πολύ μαλλί» ανέφερε. |
http://www.youtube.com/watch?v=7wM3UvPXTTU
Ο Μηλιός ο καημένος ακόμα ψάχνεται
πηγή:
Τώρα εξηγείται και γιατί το αφόν γκατέ παιδόπουλο της Δεξιάς bugman το γύρισε σε Χ.Α.
Απλά άλλος ένας κακομοίρης που ψέγει την αιώνια Ελληνική στρέβλωση με ορθολογιστικό τρόπο κοιτώντας όμως παράλληλα να μπει από το παράθυρο στα πράγματα. Ένας ψωροΚωστιανός παρλαπίπας.
Αν είχες κατά νου Χ.Α. μόλις γνωρίσεις τον bugman σου φεύγει κάθε καλή διάθεση  _________________ Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]
Truth springs from argument amongst friends |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pflegeleicht Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 10:29 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και τρία σχόλια από το σωρό του χαμού :
"και να σκεφτεις Λάκη οτι αυτος ο βρωμιαρης καποτε ηταν καθοδηγητης στην κνε"
"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ !"
"ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΟΙ ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ Ο,ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΤΗ !
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ" _________________ Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]
Truth springs from argument amongst friends |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 16, 2013 10:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pflegeleicht,
μην ασχολείσαι μαζί μου! Κοροϊδεύεις τον ψηφοφόρο..κοροϊδεύεις την δημοκρατία. Δεν υπάρχουν καλές και κακές ψήφοι...Μια ψήφος δική μου μηδενίζει μια δική σου...τόσο απλά...και συμβαίνει το ίδιο αντίστροφα!
Το γιατί ψηφίζω ό,τι γουστάρω...είναι δικό μου θέμα. Και μάλιστα το σύνταγμα δίνει το ελεύθερο να ψηφίζω ό,τι γουστάρω. Δεν θα βγεις πάνω από το σύνταγμα! _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
babage Νεοφώτιστος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 21, 2013 11:16 am Θέμα δημοσίευσης: nice |
|
|
μην ασχολείσαι μαζί μου! Κοροϊδεύεις τον ψηφοφόρο..κοροϊδεύεις την δημοκρατία. Δεν υπάρχουν καλές και κακές ψήφοι...Μια ψήφος δική μου μηδενίζει μια δική σου...τόσο απλά...και συμβαίνει το ίδιο αντίστροφα! _________________ http://www.chessrivals.net |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 21, 2013 12:05 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: nice |
|
|
babage έγραψε: | μην ασχολείσαι μαζί μου! Κοροϊδεύεις τον ψηφοφόρο..κοροϊδεύεις την δημοκρατία. Δεν υπάρχουν καλές και κακές ψήφοι...Μια ψήφος δική μου μηδενίζει μια δική σου...τόσο απλά...και συμβαίνει το ίδιο αντίστροφα! |
babage...όταν θες να αντιγράψεις κάτι κάνε παράθεση... _________________ Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!
Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|