Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
afham Διαχειριστής

Εγγραφή: 02 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 1894 Τόπος: Φωτονερόπετρα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 03, 2013 1:55 am Θέμα δημοσίευσης: Αποκλεισμός μέλους Bonnot |
|
|
Επειδή εξακολουθεί να γεμίζει σκουπίδια (μπινελίκια) το forum και να μου προσθέτει εργασία. _________________ Στραβός είναι ο γιαλός
Δείτε επίσης: http://www.liantinis.org |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
oxi.allo.karvounenga Κοσμήτωρ

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 03, 2013 9:11 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
afham έγραψε: | Ο χρήστης ETHNIKISTIS αποκλείστηκε λόγω συστηματικής ανάρτησης απεχθούς και νομικώς μεμπτού περιεχομένου. |
eno o allos oute kan to proseggise  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 03, 2013 11:23 am Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποκλεισμός μέλους Bonnot |
|
|
afham έγραψε: | Επειδή εξακολουθεί να γεμίζει σκουπίδια (μπινελίκια) το forum και να μου προσθέτει εργασία. |
mas exeis taraksei sti nomimotita re afham ( san ton ilia iliou' )  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Charles Simon Κοσμήτωρ

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 03, 2013 2:15 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποκλεισμός μέλους Bonnot |
|
|
afham έγραψε: | Επειδή εξακολουθεί να γεμίζει σκουπίδια (μπινελίκια) το forum και να μου προσθέτει εργασία. | Aς ήσουν εδώ να προλάβαινες τις καταστάσεις πριν φτάσουν εδώ για να μην κάθεσαι να μαζεύεις τώρα σκουπίδια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JollyRoger Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 03, 2013 2:16 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποκλεισμός μέλους Bonnot |
|
|
Charles Simon έγραψε: | afham έγραψε: | Επειδή εξακολουθεί να γεμίζει σκουπίδια (μπινελίκια) το forum και να μου προσθέτει εργασία. | Aς ήσουν εδώ να προλάβαινες τις καταστάσεις πριν φτάσουν εδώ για να μην κάθεσαι να μαζεύεις τώρα σκουπίδια! | βολικη απαντηση δε λεω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 03, 2013 2:44 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Charles Simon έγραψε: | afham έγραψε: | Επειδή εξακολουθεί να γεμίζει σκουπίδια (μπινελίκια) το forum και να μου προσθέτει εργασία. | Aς ήσουν εδώ να προλάβαινες σκουπίδια! |
ti autognosia
repsectetion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 03, 2013 9:07 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
poy einai ta stoiximata ? |