Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κρεμάαλεεεεες...!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Εκτέλεση των πρωταιτίων της καταστροφής :
Είμαι κατά της θανατικής ποινής σε κάθε περίπτωση.
33%
 33%  [ 4 ]
Η αναφορά σε εκτελέσεις δημιουργεί διχαστικές καταστάσεις.
8%
 8%  [ 1 ]
Όχι.
0%
 0%  [ 0 ]
Είναι μια σκέψη που αξίζει να μελετηθούν οι συνέπειες της.
8%
 8%  [ 1 ]
Ίσως, εάν κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε θεραπεία ΣΟΚ το πολιτικό σύστημα.
16%
 16%  [ 2 ]
Ναι.
25%
 25%  [ 3 ]
Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα.
8%
 8%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

Συγγραφέας Μήνυμα
Chaos
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 2132
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 2:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Κρεμάαλεεεεες...!! Απάντηση με Συμπερίληψη


Σήμερα, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Γεωργάκιος ο Μικρός, αφιέρωσε ολόκληρο τμήμα του λόγου του σε εμάς τους ολίγους διαδικτυακούς συνομωσιολόγους με τις "ακραίες" και "διχαστικές" απόψεις.

Μη μπορώντας να μιλώ για ουδένα άλλον πλην του εαυτού μου, εξακολουθώ να επιμένω σε όσα διατυπώνω εδώ και καιρό για την αντιμετώπιση τουλάχιστον της ψυχολογικής παραμέτρου του Νεοελληνικού Προβλήματος:
Κρεμάλες.

Έγκλημα και Τιμωρία...



Θα υπενθυμίσω επίσης τις περυσινές ηπιότερες σχετικές αναφορές μου:

Ενώπιον του Αβεντίνου

Καλό θα είναι οι διορισμένοι από το εκδοτοεργαλαβικό κατεστημένο και το διεθνές χρηματιστικό κεφάλαιο "κυβερνώντες", να πάψουν να ασχολούνται με την "σωτηρία του έθνους" και να αρχίσουν να σκέφτονται πως θα σώσουν τα τομάρια τους.

Το παραμυθάκι περί "διχασμού" που επισείουν σαν φόβητρο, δεν πιάνει πλέον.
Τόσο στην περίπτωση της εκτέλεσης των "6" που προκάλεσε τον Διχασμό Βενιζελικών - Αντιβενιζελικών, όσο και στον Εμφύλιο Πόλεμο του '46, υπήρχαν μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού που συγκρούονταν για πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές.
Στην τρέχουσα περίπτωση, κάθε ιδεολογική ή πολιτική διαφορά έχει παραμεριστεί.
Συγκρούεται το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού με μια ποσοτικά απειροελάχιστη δράκα ισχυρών παραγόντων.
Μια συμμορία που συνωμότησε για την υφαρπαγή της κυβέρνησης, την εσκεμμένη καταστροφή της οικονομίας και την μετατροπή της Πολιτείας στο πρώτο Ιδιωτικό Κράτος στον Κόσμο.
Ας μην ευελπιστούν λοιπόν ότι θα μπορέσουν να σωθούν μέσω κάποιου Διχασμού.

Υπενθυμίζω την κατ' επανάληψη πρόβλεψή μου, ότι η επόμενη κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει ανελέητα και πολλαπλά τον θεσμό του Δημοψηφίσματος για να σπάσει τα όποια κωλύματα και αδιέξοδα του αραχνιασμένου, σκουριασμένου και μπερδεμένου Νομικού Συστήματος...

Κρεμάααλεεεεες.

_________________
Ψάχτης, Ξερόλας, Ανακατωσούρας, Καλότροπος, Κακόψυχος...
http://chaos-excavations.blogspot.com/


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Chaos στις Πεμ Οκτ 20, 2011 8:26 pm, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ecofan
Πρύτανης


Εγγραφή: 02 Δεκ 2010
Δημοσιεύσεις: 557

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 2:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

cool Chaos.Δείτε και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=-t8f0fjoRNU&feature=channel_video_title
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 10:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Εγώ είμαι υπέρ της θανατικής καταδίκης....σε δημόσιο χώρο μάλιστα,για πολιτικούς που χρέωσαν την Ελλάδα, χωρίς να έχουν δικαιοδοσία, για να γίνουν αρεστοί στους πολίτες και να συνεχίζουν να εκλέγονται.
Δηλαδή αν το δει κανείς σωστά το θέμα...είναι σαν ένας υποψήφιος γαμπρός να δανείζεται στο όνομα της μέλλουσας νύφης και του μέλλοντα πεθερού, και να τους κάνει δώρα...σπίτια και αυτοκίνητα και να τους τάζει ακόμα περισσότερα, γιατί "Λεφτά Υπάρχουν", και ξαφνικά να σταματήσει η δανειοδότηση γιατί οι δανειστές κατάλαβαν ότι η νύφη και ο πεθερός δεν έχουν χρήματα για να καλύψουν τα δάνεια, γιατί τώρα άφησαν κάθε ελπίδα προόδου στον γαμπρό...αυτός τα έχει αναλάβει όλα!
Ε! Λοιπόν πρέπει να κρεμάσουμε ορισμένα άτομα για παραδειγματισμό για να μην βρεθούν άλλα άτομα σε θέσεις υπουργών και πρωθυπουργών και ξαναδανειστούν εις βάρος των πολιτών, για να μην προβάλλουν ψεύτικη εικόνα και με αυτήν να το παίζουν αρχηγοί.

Ποιοι είναι για κρεμάλα; Κάθε εν ζωή πρωθυπουργός από την μεταπολίτευση και δω. Γιατί το σύστημά μας είναι πρωθυπουργοκεντρικό. Ο πρωθυπουργός παίρνει πάνω του όλες τις ευθύνες, αυτός επιλέγει τα πρόσωπα. Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου για κρεμάλα. Πότε βγήκε ο Μητσοτάκης να εξηγήσει το θέμα με τα δάνεια; Δεν μπορούσε γιατί έπρεπε να αγοράσει τις νέες ψηφιακές γραμμές...και επειδή έκανε τον δύσκολο τον πέταξαν έξω. Ο Σημίτης μας λέει "ας πρόσεχε ο κόσμος με το χρηματιστήριο"...αυτός πρόσεχε με τα δάνεια; Ο Καραμανλής δεν γουστάρει τους νταβατζήδες...και εργάστηκε πέντε χρόνια για να έχουμε σήμερα τροϊκανούς νταβατζήδες...και ας σημειώσουμε ότι μπορούσε ακόμα και τώρα να ήταν πρωθυπουργός...αλλά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...Ο Παπανδρέου...ή παπατζής, το παίζει έτσι το παίζει αλλιώς στο τέλος που είναι ο παπάς; Τον έχασε το παπά ...και έχασε και την Ελλάδα...Έγινε Πρωθυπουργός από σπόντα (Καραμανλή)...ενώ πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση φώναζε πως είναι επικίνδυνη η κυβέρνηση...αλλά γιατί δεν μίλαγε για τα δάνεια, γιατί δεν άσκησε έλεγχο και δεν ενημέρωσε το κόσμο ότι τα δάνεια είναι πολλά; Όχι μόνο αυτό δεν έκανε αλλά για να πιάσει τη καρέκλα είπε ότι υπάρχουν λεφτά. Κρεμάλα...Γουδί...γουδένιο!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kain
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Ιαν 2011
Δημοσιεύσεις: 620

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Κατά της θανατικής καταδίκης σε κάθε περίπτωση.
Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να δικαιολογήσουμε τη θανατική καταδίκη. Πριν όμως το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να δεχτούμε πως δεν πειράζει να σκοτώσεις έναν άνθρωπο. Και, προσωπικά, αυτό εγώ δεν το δέχομαι.
Πέραν αυτού, όσα ψέμματα κι αν λένε οι πολιτικοί για να ανέβουν στην εξουσία, δεν πήραν την προθυπουργική καρέκλα μόνοι τους. Ο κόσμος τους την έδωσε. Και για εμένα εδώ ο κόσμος έχει άδικο, καθώς πήγε και τους ψήφισε. Και εάν ο κόσμος τους ψήφισε πιστεύοντας τα ψέμματά τους, τότε ο κόσμος είναι αφελής.
Υπάρχει ένα γνωμικό που λέει "Με εξαπάτησες μια, ντροπή σου. Με εξαπάτησες δύο, ντροπή δική μου."
Τον Ελληνικό λαό πόσες φορές τον εξαπάτησαν;
Σίγουρα πάνω από μια.
Ντροπή δική του λοιπόν.

Καθαρά προσωπική άποψη. Λυπάμαι εάν σε κάποιους δεν αρέσει, αλλά δεν μπορώ να το δω διαφορετικά.
_________________
"Αν κάποιος νομίζει πως είναι σκαντζόχοιρος, του δίνεις έναν καθρέφτη και μερικές φωτογραφίες σκαντζόχοιρων και του λες να τα βγάλει πέρα μόνος του." - Douglas Adams

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 12:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ο θάνατος ενός ανθρώπου δεν είναι καθόλου καλό τόσο για εκείνον που τον εκτελεί όσο και για τον εκτελεσμένο! Όμως πόσοι έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα από τις αποφάσεις αυτών των ανθρώπων; Φυσικά αυτός που εκτελείται είναι ο άνθρωπος αλλά η ιδέα είναι ότι εκτελείται ο υπεύθυνος...για να καταλαβαίνει την ευθύνη προς το λαό ο επόμενος που θα αναλάβει.
Π.χ. γιατί οι εφοριακοί δεν έκαναν την δουλειά τους; Γιατί δεν είχαν κυβέρνηση ικανή να τους κάνει να δουλέψουν. Γιατί δεν ήταν ικανή η κυβέρνηση; Γιατί δεν είχαν κανένα πρόβλημα, υπολόγιζαν ότι και η άλλη παράταξη τα ίδια θα έκανε. Το πολύ να έχαναν μια τετραετία...σιγά τα αυγά! Ναι αλλά όμως αν παίζεται το κεφάλι τους; Τι γίνεται τότε;
Δεν θέλω λοιπόν η θυσία (γιατί περί αυτού πρόκειται) να φανεί ως μια εκτέλεση εκδίκησης. Η θυσία θα γίνει στο όνομα του λαού, για το λαό. Μετά δηλαδή τις άλλες θυσίες του λαού...θα έρθει και η τελευταία θυσία...αυτή των πολιτικών.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Corto
Πρύτανης


Εγγραφή: 16 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 117

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 3:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Κατά τη γνώμη μου, η φυσική εκτέλεση του υπευθύνου είναι μορφή σοκ άρνησης της πραγματικότητας. Εκτελείται ο κύριος υπεύθυνος της καταστροφής προς παραδειγματισμό, ως θυσία προς ανακούφιση των κατεστραμμένων, ενώ η ουσία της πραγματικότητας έχει ελάχιστα αλλάξει.

Εκείνος που χρειάζεται να εκτελεστεί είναι ο μηχανισμός που γεννάει και αναπαράγει αυτές τις συμπεριφορές. Γιατί άλλωστε το σύστημα δεν είναι αυτοκρατορία, ώστε ο υπεύθυνος να είναι ο ένας. Είναι ένας ιεραχικός ιστός υπευθύνων. Η ευθύνη είναι ιεραχημμένη, έτσι ώστε όλοι να είμαστε συμμέτοχοι στο έγκλημα, ακόμα κι αν δεν είχαμε ιδέα γι αυτό. Ποιος λοιπόν μπορεί να αποφανθεί με βεβαιότητα για τον υπεύθυνο; Είναι ο πρωθυπουργός; είναι οι υπουργοί; είναι το μεγάλο κεφάλαιο; είναι ο λαός που παρέδωσε την εκπροσώπισή του στο κοινοβούλιο; είναι οι παρεμβολές ξένων κέντρων εξουσίας; είναι ο καπιταλισμός; είναι όλα αυτά μαζί; Ποιον θα εκτελέσουμε λοιπόν ως παραδειγματισμό, ωστέ ο επόμενος να το σκεφτεί περισσότερο;

Για μένα η απάντηση είναι μονόδρομος. Το μηχανισμό που γεννάει άτομα και σβήνει συλλογικότητες. Η εκτέλεση επιλεκτικών ατόμων θα είναι επιβεβαίωση του ατομικού μηχανισμού. Και η χρήση του ατομικού μηχανισμού επαληθεύει την συνέχιση της ύπαρξής του. Η εκτέλεση του μηχανισμού θα γίνει με συλλογική, οργανωμένη και ανθρωπιστική δράση. Όχι με βιαιοπραγίες και σπασμωδικές ενέργειες.

Πολύ όμορφα είμαστε διατεθειμένοι όλοι μας να εκτελέσουμε αυτούς που ηθελλημένα ή άθελά τους απέτυχαν, αλλά πόσο διατεθιμένοι είμαστε να απαρνηθούμε την περιούσια μας, που είναι ένα μέσο διαχωρισμού με το συνάνθρωπο; Πόσο διατεθιμένοι είμαστε να εξελίξουμε τον άνθρωπο κι όχι το άτομό μας, ή την τοπική κοινωνία; Όταν ο άνθρωπος αποφασίσει να εκτελέσει τον ατομισμό τότε θα έχει πραγματοποιήσει μια ουσιαστική αλλαγή.

Όσον αφορά τους υπεύθυνους, γι αυτούς υπάρχει η ιστορία. Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία απ την ατίμωση της ιστορίας. Η φυσική εκτέλεση διαρκεί για λίγο. Η εκτέλεση της ιστορίας διαρκεί και θα διαρκεί για πάντα.

Και για να προτείνω ένα πρακτικό μέτρο, εξέλιξης. Δήμευση των περιουσιών όσων δεν δύναται να αποδείξουν την νόμιμη διαδικασία απόκτησής τους. Ούτε πρόστιμα, ούτε καλύψεις, ούτε εκτελέσεις, ούτε τιμωρίες. Μετάβαση στο ανθρωπινότερο. Δήμευση περιουσιών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 4:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Είμαι αντίθετος! Παρόλο που το ζήτημα τελειώνει σε τρία λεπτά...ο φόβος ότι θα συμβεί το ίδιο και αύριο σε κάθε άλλο...θα κάνει τον ηγέτη σκληρότερο προς τους υφιστάμενους. Εξάλλου πρέπει να καταλάβουν μερικοί πως όταν λένε κουβέντες, πως θα κάνουν το ένα ή το άλλο...και δεν το κάνουν και δεν δείχνουν το ποιος φταίει, δεν κυνηγάνε εκείνον που στέκεται εμπόδιο στο πρόγραμμά του, με συνέπεια η κωλυσιεργία να δημιουργεί άσχημες προσδοκίες για το μέλλον, είναι καθόλα υπεύθυνοι και πρέπει να υποστούν τις συνέπειες.
Ο καθένας μας μπορεί να κάνει μια επιχείρηση και να πέσει έξω...Αυτό σημαίνει ότι συνάμα θα παρασύρει και τους "υφισταμένους" του γυναίκα και παιδιά, αλλά η ευθύνη είναι μοιρασμένη μεταξύ του ανδρόγυνου γιατί και οι δύο είχαν συναποφασίσει για τη θέση τους, στην οικογένεια. Είναι διαφορετική η οικογένεια και τα οικονομικά της και οι ευθύνες των μελών της από εκείνη ενός κράτους, των οικονομικών του, και την ευθύνη των μελών του. Η κυβέρνηση με τη βουλή όλη επειδή βάζει νόμους, ορίζει στην ουσία την θέση του καθένα, και την οικονομική του πορεία αν θεωρήσουμε ως σταθερές τα διάφορα οικονομικά γεγονότα (τα οποία θα υπήρχαν εκεί για κάθε περίπτωση διαφοράς αποφάσεων των κυβερνώντων). Η κυβέρνηση λειτουργεί βάσει Συντάγματος, το οποίο αναγνωρίζουμε όλοι. Έτσι αν κάτι δεν πάει καλά με την κυβέρνηση σίγουρα θα έχει καταπατήσει το Σύνταγμα. Όταν για παράδειγμα η κυβέρνηση ακολουθεί μια Τροϊκα για να επιβάλλει μέτρα και τα διαμορφώνει για να επιτύχει τους στόχους που η Τρόϊκα βάζει τότε η Κυβέρνηση δεν λειτουργεί συνταγματικά, αλλά συστημικά, ενός συστήματος που έχει επιβληθεί με την ανοχή της κυβέρνησης. Αυτή λοιπόν η ανοχή της κυβέρνησης είναι απόδειξη ότι η δράση της είναι παράνομη και καταχρηστική βάσει του συντάγματος. Άρα δικαιούμαστε να κάνουμε ντου οπουδήποτε για να επαναφέρουμε τη νομιμότητα στη χώρα.

Δεν πιστεύω ότι είμαστε τόσο μαλάκες και να αφήσουμε τα δάνεια που πήραν και έφαγαν άλλοι να τα πληρώσουμε εμείς. Έχασαν αυτοί που τα έδωσαν όχι εμείς!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 4:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Καντάφι - Παπανδρέου στην σκηνή του φίλου του Καντάφι
http://www.youtube.com/watch?v=dJyaTCk6bpk

Δείξε το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι! Και τι θα πάθεις!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 8:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Μην είσαι τόσο υπέρ της θανατικής καταδίκης και σε δημόσιο χώρο μάλιστα Bugman, μήπως και γυρίσουν οι καιροί και αρχίσει να κρεμάει ο λαός εσάς τους φασίστες. Κράτα και μία πισινή! Δεν ξέρεις ποτέ τί γίνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 10:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Όχι ρε κουμούνι....θα σε κάνουνε πρώτα εσένα σαπούνι και μετά θα κρεμάσουν εμένα!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 11:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

http://www.trelokouneli.gr/2011/10/top-20-pasok-voters-countdown.html
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 11:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

http://www.trelokouneli.gr/2011/10/top-20-pasok-voters-countdown.html

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yS8Kyn8rkBU
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Bugman στις Πεμ Οκτ 20, 2011 11:07 pm, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Chaos
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 2132
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 12:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη


Νικολάε Τσαουσέσκου




Σαντάμ Χουσεϊν




Μουαμάρ Καντάφι




Τρεις οικογενειακοί φίλοι της Φαμίλιας Παπανδρέου' και προσωπικοί φίλοι του Γεωργάκιου του Μικρού.

Τρεις άνθρωποι που υπήρξαν πανίσχυροι δημοφιλείς ηγέτες στις χώρες τους' και χρησιμοποίησαν αυτή τους την ισχύ για να εκμεταλλευτούν, να καταπιέσουν και να υποδουλώσουν τους λαούς τους.

Τρεις άνθρωποι που κατέληξαν να αποτελούν το αντικείμενο του μίσους αυτών των λαών, την πεμπτουσία ότι πιο απεχθούς και αποτρόπαιου.

Τρεις άνθρωποι που το όνομά τους αποτελεί πια την χειρότερη ύβρη στις χώρες όπου κυβερνούσαν.

Το τέλος και των τριών, γνωστό : Τυφεκισμός για τον πρώτο, Απαγχονισμός για τον δεύτερο, Λυντσάρισμα για τον τρίτο.

Ποιός έχει άραγε σειρά; Και με τι τρόπο;

Απλά, αναρωτιέμαι...

_________________
Ψάχτης, Ξερόλας, Ανακατωσούρας, Καλότροπος, Κακόψυχος...
http://chaos-excavations.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
spyros
Πρύτανης


Εγγραφή: 21 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 3896
Τόπος: Μακεδονία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 12:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ξέχασες το σημαντικότερο όμως φίλε:


Και τους τρεις τους διαδέχτηκε κυβέρνηση-υπάλληλος των ΗΠΑ.


Είναι παράξενη αυτή η σύμπτωση αλλά μου φαίνεται ότι για να αποφύγεις το λιντσάρισμα πρέπει να είσαι αμερικανάκι (οπότε ο δικός μας μάλλον θα τη γλιτώσει).


Κατά της θανατικής καταδίκης.
Υπέρ της δήμευσης της περιουσίας των πολιτικών που έχουν εμπλακεί σε κατάχρηση και σκάνδαλα από ΚΑΘΕ κόμμα.
_________________
Μανή, Θεκέλ, Φάρες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 12:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Όχι ρε κουμούνι....θα σε κάνουνε πρώτα εσένα σαπούνι και μετά θα κρεμάσουν εμένα!
Έτσι, να πέφτουν οι μάσκες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
Σελίδα 1 από 5

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center