Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Filosofia.gr
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 1:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Filosofia.gr Απάντηση με Συμπερίληψη

Παραθέτω σε ξεχωριστή θεματική ενότητα κάτι το οποίο εξέφρασε ο Συντονιστής του φόρουμ (με το ψευδώνυμο Bugman) και το οποίο οφείλουν να το μάθουν όλοι οι αναγνώστες και τα μέλη του Filosofia.gr.

opyrgos έγραψε:
Bugman έγραψε:
Λοιπόν απειλές και μαλακίες κατά μελών δεν περνάνε εδώ. Είναι πράγματι εριστικός ο Opyrgos και "κριτικάρει" χωρίς να στηρίζει αυτό που λέει, γιατί βαριέται που ζει μάλλον...Ο τρόπος του σε κάνει και σένα drakos να ξεχνάς το λόγο, το επιχείρημα και να θες να τον προπηλακίσεις....Η εριστικότητα είναι μεταδοτική...Ευτυχώς όχι σε όλους...
ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ "ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ" ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ POST ΜΕΛΩΝ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Wonder ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ - ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ;!!! ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;!

Υ.Γ.1. Παραθέτω το περί ου ο λόγος post του Wonder το οποίο έμεινε ανέπαφο ακόμα και εντελώς ασχολίαστο από το συντονιστή, για να μπορούν να κρίνουν οι αναγνώστες του φόρουμ την τακτική του:
Wonder έγραψε:
Εσένα θα σε μάθω να μιλάς σε δημόσια φόρουμ με τον τρόπο μου.
Δεν θα μπορείς να χέσεις, μέχρι να χέσεις και τα άντερα σου μαζί σάν τον Ηρώδη.
Θα μάθεις ποιός είναι εξουσία και ποιός έχει υψηλοφροσύνη.
Εμείς δαιμόνους ψάχνουμε πόντικα.
U r a dead man.

Το post υπάρχει εδώ με όλη τη συνομιλία μεταξύ των συζητητών:
http://www.filosofia.gr/forum/viewtopic.php?t=2434&postdays=0&postorder=asc&start=315


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την opyrgos στις Σαβ Φεβ 12, 2011 5:14 pm, επεξεργάσθηκε 4 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 1:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Iδού η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ και εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΗ νεότερη τοποθέτηση του Συντονιστή που βγήκε να μιλήσει τώρα για απειλές κατά μελών του φόρουμ:
Bugman έγραψε:
Και τα δυο μηνύματα δεν μου αρέσουν...αλλά στέκονται σε ίδιο ύφος, και δεν είναι καμιά "εκτροπή"....από το χρηστά ήθη...Δεν βλέπω καμιά σοβαρή απειλή από τον Wonder...χέσιμο εσύ, χέσιμο ο Wonder...σκατοκατάσταση...

opyrgos έγραψε:
Το συνεχίζεις δηλαδή;

ΤO ΔΙΚΟ ΜΟΥ POST ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ Wonder;!!!!!!!!!!!!

Ιδού τα δύο post και θα ήθελα παρακαλώ να μου απαντήσουν οι αναγνώστες, όχι εσύ Bugman.

opyrgos έγραψε:
Να τη χέσω την "επιστήμη" σου αν νομίζεις ότι αυτή αποκρυσταλλώνεται σε μερικά ανούσια επιχειρήματα και ένα στείρο και άκρως γελοίο καθαρευουσιάνικο στυλ. Αν νομίζεις ότι θα καθίσω να συζητήσω σοβαρά μαζί σου φιλοσοφία και να σχολιάσω ένα τόσο ιδιαίτερο θέμα όπως η πλατωνική φιλοσοφία είσαι τουλάχιστον γελασμένος. Δεν τελείωσα το Πανεπιστήμιο για να ασχολούμαι με μερικούς ζητιάνους της εξουσίας και του κύρους που εκπέμπει ο όρος «φιλόσοφος».
Wonder έγραψε:
Εσένα θα σε μάθω να μιλάς σε δημόσια φόρουμ με τον τρόπο μου.
Δεν θα μπορείς να χέσεις, μέχρι να χέσεις και τα άντερα σου μαζί σάν τον Ηρώδη.
Θα μάθεις ποιός είναι εξουσία και ποιός έχει υψηλοφροσύνη.
Εμείς δαιμόνους ψάχνουμε πόντικα.
U r a dead man.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 1:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

φοβερό...αυτή λοιπόν είναι η ΤΑΚΤΙΚΗ μου...
Laughing Laughing Laughing Laughing
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drakos
Πρύτανης


Εγγραφή: 11 Νοέ 2006
Δημοσιεύσεις: 445

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 2:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

λοιπον..επειδη και εγω εχω μπλεχτει στο παρελθον σε παρομοιες ιστοριες και αν και δεν εχω καμια ορεξη να το κανω και τωρα νομιζω πως για λογους αρχης πρεπει να πω καποια πραγματα για να ειμαι συνεπης με τον εαυτο μου.

α)δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα με τον bugman.Το γεγονος οτι εχω διαφωνησει μαζι του δε σημαινει οτι τον αντιπαθω η τιποτα τετοιο.

β)πιστευω οτι δεν φερεται σωστα ως συντονιστης ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι δικο μου θεμα.Πρεπει να μην ξεχναμε οτι τα φορουμ δεν ειναι δημοσιοι χωροι... αν το "αφεντικο" του χωρου δεν εχει καποιο προβλημα με τον bugman δεν πεφτει λογος σε κανεναν...

γ)περα απο τους συντονιστες καλο θα ηταν να αναλαβουμε και εμεις την ευθυνη των οσων λεμε ετσι ωστε να μην φτανουμε στο σημειο να ζηταμε διατησιες..και το λεω πρωτα για τον εαυτο μου γιατι πολυ συχνα εχω παρεκτραπει και οπως λεω οτι ΑΝ ημουν διαχειριστης θα αντικαθιστουσα τον bugman πρεπει να πω οτι ΑΝ ημουν συντονιστης θα με ειχα πεταξει εξω γιατι πολυ συχνα ξεφευγω.

Για αυτο και επειδη εχω περασει απο την θεση σου πυργε σου προτεινω να
χαλαρωσεις και να μην ξεχνας πως εδω δεν εινα παρα μια ιδιωτικη σελιδα.
Αν δεν σου αρεσει κατι φυγε η προσπαθησε να επικοινωνεις τις θεσεις σου συμφωνα με τους οποιους κανονες βρηκες εδω...εγω προσωπικα αν και διαφωνω με τους κανονες αυτους τα ζυγισα και ψηφισα το δευτερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 2:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Με συγχωρείς πολύ drakos αλλά αν εσύ δεν θεωρείς ότι πέφτει λόγος σε κανέναν όταν εκτοξεύονται εξώφθαλμα απειλές κατά μελών του φόρουμ και ο Συντονιστής ή ακόμα και ο Διαχειριστής του μένουν απαθείς, εγώ θεωρώ ότι αφορά όχι μόνο τον προσβεβλημένο αλλά και κάθε συνειδητό και σοβαρό μέλος αυτού του φόρουμ. Εν πάσει περιπτώσει για να ξέρουν τουλάχιστον σε τι περιβάλλον βρίσκονται και ποιες είναι οι τακτικές που ακολουθεί ο Συντονιστής.

Και δεν έχεις περάσει καθόλου από τη θέση μου γιατί εσένα δεν σε απείλησε κανείς. Αν νομίζεις ότι η αντίδρασή μου μετά από αυτό θα ήταν αντίστοιχη με μιας κότας όταν την κυνηγάνε, κάνεις μεγάλο λάθος. Το μέγιστο που μπορούσα να κάνω είναι να στείλω μια ζεστή-ζεστή μηνυσούλα (αν όχι στον Wonder που δεν ξέρω τα στοιχεία του - και οι μηνύσεις κατ' αγνώστου είναι άνευ νοήματος -, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα) και το ελάχιστο να δημοσιοποιήσω απλά το γεγονός στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Αυτό όμως εξαρτάται πλέον από το Συντονιστή.


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την opyrgos στις Παρ Μάρ 25, 2011 11:52 am, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ouliathis
Πρύτανης


Εγγραφή: 04 Οκτ 2003
Δημοσιεύσεις: 3832
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 2:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Λοιπόν Οπυργε αφού ζητάς την γνώμη μας να την πω κι εγώ.
Ο αγαπητός για μένα Bugman (αγαπητός αφού ποτέ δεν μου επιτέθηκε τουλάχιστον όχι άμμεσα) έκανε ένα ατόπημα όταν έκοψε το ποστ του δράκου αν θυμάμαι καλά. Παρ όλο που θεωρώ πως αυτό δεν το έκανε με την θέληση να μας επιβάλλει ποιος είναι, εν τούτοις όμως το έκανε, και άνοιξε έτσι τους ασκούς του Αιόλου κατά κάποιο τρόπο, γιατί τώρα ο καθένας με την σειρά του απαιτεί το δικό του δίκιο και άντε βγάλε άκρη. Η θέση του συντονιστή όμως ειναι εκ των πραγμάτων αξαιρετικά δύσκολη. Κατά την γνώμη μου θεωρώ πως τα γραφόμενα του καθενός τον εκθέτουν ως άτομο στα μάτια των άλλων έτσι κι αλλιώς, και αυτό είναι παραπάνω από αρκετό, συνεπώς δεν χρειάζονται κοψίματα, εκτός αν το δημοσίευμα στερείται τελείως επιχειρημάτων και δεν είναι παρά μια βωμολοχία και ένα αντιαισθητικό κείμενο από την αρχή μέχρι το τέλος. Όποιος επίσης έχει τις ελάχιστες γνώσεις μπορεί πολύ καλά να καταλάβει πως όταν ο wonder σε κατηγορεί πως συνδέεις τον Πλάτωνα με τον..... χριστιανισμό, σε κατηγορεί γι αυτό που ίδιος κάνει κι όχι εσύ. Δηλαδή θέλω να πω τελικά πως αυτό που είναι να δούμε το βλέπουμε έστω κι αν δεν μιλάμε χωρίς να χρειάζονται τα εκατέρωθεν μπινελίκια.
Όπως επίσης και οι πραγματικές γνώσεις του καθενός όπως και ο βαρβαρισμός του είναι κάτι που δεν κρύβεται. Τελικά θα έλεγα πως και εσύ και ο Bugman είστε εξαιρετικά πολύτιμοι, αναγνώρισέ του πως όταν του μπαίνεις άγρια προσπαθεί με νύχια και με δόντια να απαντήσει χωρίς να διαλέγει τον εύκολο δρόμο του κοψίματος, ό ρόλος του είναι δύσκολος έτσι κι αλλιώς, και όσο ποιο πολύ του μπαίνεις τόσο τον αποσυντονίζεις, και όσο για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους , το επίπεδό τους το βλέπουμε να είσαι σίγουρος, οι δε μυνήσεις δεν χρειάζονται ειδικά αν θεωρείς ότι οι χαζομάρες του καθενός δεν σε αγγίζουν.
_________________
Αυτο που εσείς αποκαλείτε ζωή εγώ το αποκαλώ θάνατο, κι αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, εγώ το αποκαλώ ζωή.
Εμπεδοκλής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 1:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Opyrge,
με την μηνυσούλα μάλλον τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας ψάχνεις...που δικαιούσαι...
Καμία απειλή προς εσένα δεν έχει νόημα όταν είσαι ανώνυμος! Επιπλέον δεν υπάρχει στο φόρουμ διεκδίκηση θέσης...την οποία να χάνεις από αυτήν την απειλή....Ο επόμενος συντονιστής θα προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ Laughing Laughing Laughing

Εν τέλει και πάλι δεν βλέπω καμία απειλή...Μάθε να ξεχωρίζεις τις μαλακίες από τις απειλές...Δεν ξέρεις το ανέκδοτο με το λαγό και τον λιοντάρι; Στο τέλος λέει ο λαγός "..λέμε που και που καμία μαλακία να περάσει η ώρα".
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 10:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ouliathis, αν είναι έτσι τότε δεν χρειάζονται οι όροι στα διάφορα φόρουμ ούτε το ΕΣΡ στην τηλεόραση αφού τα γραφόμενα ή λεγόμενα του καθενός τον «εκθέτουν ως άτομο στα μάτια των άλλων έτσι κι αλλιώς, και αυτό είναι παραπάνω από αρκετό»!

Bugman, μπας και έχεις καταρράκτη;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 11:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Wonder έγραψε:
Ετσι και σε βρω θα σου δείξω ποιός είναι "κωλοφασίστας".
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Bugman ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΗ!!!
Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ, ΑΚΟΥΕΤΩ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρύτανης


Εγγραφή: 12 Μάρ 2004
Δημοσιεύσεις: 18523

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 20, 2009 12:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Είναι καθαρή μεροληψία του Bugman υπέρ του Wonder,το έχω πει κι αλλού.Ίσως είναι φίλος του ή τον αφήνει για ν' ανεβάσει την επισκεψιμότητα του site.Το βέβαιο είναι ότι οι όροι εγγραφής διανέμονται με δυο μέτρα και σταθμά,αναλόγως της υποκειμενικής διάθεσης του συντονιστή.

Θα περιμέναμε,τουλάχιστον,μια αυστηρή προειδοποίηση για τέτοιες απειλές,οι οποίες δεν είναι λιγότερο απειλές επειδή υπάρχει ανωνυμία.Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει,Bugman,και η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος όταν θα απαιτήσει ο opyrgos την IP διεύθυνση του Wonder.
_________________
Έτσι να στέκω, θάλασσα, παντοτεινέ έρωτά μου
με μάτια να σε χαίρομαι θολά
και να ναι τα μελλούμενα στην άπλα σου μπροστά μου,
πίσω κι' αλάργα βάσανα πολλά.
(Κώστας Βάρναλης)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Wonder
Πρύτανης


Εγγραφή: 16 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 1234
Τόπος: LARISA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 20, 2009 1:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε:


Θα περιμέναμε,τουλάχιστον,μια αυστηρή προειδοποίηση για τέτοιες απειλές,οι οποίες δεν είναι λιγότερο απειλές επειδή υπάρχει ανωνυμία.Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει,Bugman,και η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος όταν θα απαιτήσει ο opyrgos την IP διεύθυνση του Wonder.

Very Happy Very Happy
Τόν φόβο μου νάχετε διότι σεβασμόν δεν δύνασθε να έχετε !

Εσένα πάντως αεριοφώτιστε, με τις εξωφρενικές βλακείες που γράφεις περί της αγίας γραφής, τι πρέπει να σε κάνουνε ?
Να σε αφήσουνε να τίς λές ανεξέλεγκτα, βλασφημώντας ουσιαστικά τα θεία ?
Γι αυτό πού κάνεις εσύ υπάρχουν νόμοι του κράτους που το απαγορεύουνε!

Αυτό δεν είναι απλή βλασφήμια πρός τρίτους αλλά βλασφήμια και διαβολή έναντι των θείων !
Ακόμη χειρότερο και κατακριτέο απο τούς νόμους.
_________________
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρύτανης


Εγγραφή: 12 Μάρ 2004
Δημοσιεύσεις: 18523

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 20, 2009 1:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Υπάρχει αθώωση από ελληνικό δικαστήριο της Μαρίας Τζάνη που είπε δημοσίως ότι η Αγία Γραφή είναι πορνογράφημα.

Φρίκαρες,ε; Laughing
_________________
Έτσι να στέκω, θάλασσα, παντοτεινέ έρωτά μου
με μάτια να σε χαίρομαι θολά
και να ναι τα μελλούμενα στην άπλα σου μπροστά μου,
πίσω κι' αλάργα βάσανα πολλά.
(Κώστας Βάρναλης)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ouliathis
Πρύτανης


Εγγραφή: 04 Οκτ 2003
Δημοσιεύσεις: 3832
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 20, 2009 2:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Παράθεση:
Ouliathis, αν είναι έτσι τότε δεν χρειάζονται οι όροι στα διάφορα φόρουμ


Απεχθάνομαι γενικά να περιορίζομαι από όρους, όπως και να περιορίζουν αυτοί άλλους, γιατί η περιορισμένη τους ελευθερία δεν με αφήνει να τους δω όπως πράγματι είναι. Όπως σωστα είπε κάποτε ο Μπακούνιν αν θυμάμαι καλά, όσο περισσότεροι νόμοι τόσο φτωχότερη η κοινωνία, αλλά και εμείς εδώ κατ επέκταση. Φυσικά παρ όλα αυτά δεν αγνοώ την αναγκαιότητά τους ειδικά σε ακραίες συμπεριφορές, αλλά πάντα ο στόχος θα πρέπει να είναι η μη ανάγκη ύπαρξής τους. Και για να μπορείς να υπόστηρίξεις μια τέτοια άποψη χρειάζεται γερό στομάχι. Έχεις;
_________________
Αυτο που εσείς αποκαλείτε ζωή εγώ το αποκαλώ θάνατο, κι αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, εγώ το αποκαλώ ζωή.
Εμπεδοκλής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kaneis
Πρύτανης


Εγγραφή: 22 Ιούλ 2004
Δημοσιεύσεις: 2376

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 20, 2009 9:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ετσι ακριβως ειναι,λες και υπαρχει αναγκη νομων για τη λυσσα οταν εισαι ο ιδιος που πας και τσιτωνεις λυσσασμενο σκυλι,η λες και αν βγει νομος θα υποταχτει ο σκυλος και θα κατσει φρονιμα.κι αμα βγαλεις ολα τα σκυλια εξω απ την πολη θα λυσσαξουν οι γατες η οι ανθρωποι,οσο αφυσικος και να θες να γινεις η φυση θα τη βρισκει την τρυπα στα τειχη.οποτε δε γλυτωνεις,σου μενει η να μαθεις να αφηνεις ησυχο οτι αγριευει,οπως λεγανε οι αρχαιοι ετσι και κλωτσησεις τσουκνιδα δε φταιει αυτη που θα πονεσεις,η θα αναλαβεις την ευθυνη των πραξεων σου και δεν θα κλαιγεσαι.θα γλυτωναμε απ το 99%των προβληματων μας ετσι
_________________
ο ηλιος δεν σηκωνει τα πεπλα αλλα τα φανερωνει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kaneis
Πρύτανης


Εγγραφή: 22 Ιούλ 2004
Δημοσιεύσεις: 2376

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 20, 2009 10:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

αφυσικο εννοω να πας να φτιαξεις τον κοσμο ετσι οπως πρεπει ωστε να σου προσφερει ικανοποιηση,αυτο δεν ειναι οι νομοι στην ουσια?δυο ειδων ανθρωποι υπαρχουν,αυτοι που ζητανε ικανοποιηση και αυτοι που μαχονται να νικησουν αυτο που ζηταει ικανοποιηση,που ειναι αυτο που φοβαται το θανατο.οι πρωτοι θα ειναι παντα κυνηγημενοι απ τη φυση,δε γλιτωνουν με τιποτα
_________________
ο ηλιος δεν σηκωνει τα πεπλα αλλα τα φανερωνει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
Σελίδα 1 από 7

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center