Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

- για το θεμα που προεκυψε με τον saama . . .

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Τεχνική Υποστήριξη
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
about
Πρύτανης


Εγγραφή: 07 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 600

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 10:24 am    Θέμα δημοσίευσης: - για το θεμα που προεκυψε με τον saama . . . Απάντηση με Συμπερίληψη

^ προς τον φιλο διαχειριστη afham και προς τους ολους φιλους αυτης της αξιας λογου [ για Μενα ] ιστοσελιδας . . .
- καλημερα . . .
- στο μικρο τοπικο δυκτιο της της www.noisa.gr περιοδικα και κατα καιρους , Μεταξυ Αλλων . . . '' saama και about '' , δουλευουμε Μαζι , οσο παραξενο κι' αν ακουγεται το Μαζι
- συνεργαζομαστε δηλαδη επανω σε θεματα , καταστασεις και ζητουμενα αυτης της σελιδας , με Κοινο Πνευμα , Κοινη Διαθεση και Κοινη Γλωσσα . . . οσο ειναι δυνατον να γινεται αυτο . . . για την κοινονοηση .
- επειδη Αυτον τον καιρο , δεν εχουμε και πολυ δουλεια Εδω , [ κυριως ] εξ αιτιας της ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ . . . ? ? ? του Εδω αγαπητου φιλου και διαχειριστη . . . [ που Μας εχει κοψει οπως λενε ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ . . . ] . . . '' ειπαμε να συνεχισουμε να τα Λεμε και ΕΔΩ , στην www.filosofia.gr , Οπως τα Λεμε και στην www.noisa.gr - . . . . . . για να ΔΟΥΜΕ . . . ΑΝ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ! ! ! ! ! !
- δεστε το καπως Ετσι γιατι δεν ειναι και καπως Αλλοιως . . .
- και η αληθεια ειναι πως δεν μας πηγε ο νους Μας σε νομους και ορια , για το περασμα Μας . . . - ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣ - '' αγορα '' της www.filosofia.gr . . .
- αν παρ' ολα αυτα . . . η συμμετοχη του saama [ οπως και η δικη μου συμμετοχη about ] θεωρειται Αρνητικη και Οτι Αλλο που αντιτιθεται στο δικαιωμα της www.filosofia.gr να διατηρει ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ οπως Αυτη θελει να τα οριζει . . . μπορειτε να Μας το πειτε απλα . . .
- μπορειτε να Μας το πειτε . . . Χωρις Γιατι και Χωρις Αλλες εξηγησεις . . .
- Εμεις εκτιμησαμε Ετσι και για Μας και για τους ανθρωπους και το περιβαλον της www.filosofia.gr . . .
- ουτως ή αλλως , Εμεις [ εγω ο about σιγουρα . . . ] θα ειμαστε και παλι [ ευχομαι συντομα , γιατι απο τον διαχειριστη Μας εξαρταται , εκτος και αμα βαλει ενα χερακι και ο afham με τις γνωσεις του και γιατι οχι αμα το μπορει . . . ] στην www.noisa.gr . . . και θα μπορουμε να τα λεμε και ΕΚΕΙ . . .
- ΕΚΕΙ βεβαια το '' μονο οριο '' θα ειναι Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ Μας προς τους νεους ανθωπους . . .
- προσωπικα σαν about . . . δεν θα ηθελα το Ολο θεμα , της χρησης κοινου Ip απο εναν και εναν Μαζι . . . να αποτελεσει Εξαιρεση ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ . . . παρ' ολο που ειμαι Υπερ του Μαζι Ενας με Εναν στο καλο . . .
- καλή μέρα σε Ολους Μας εδω . . .


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την about στις Δευ Ιούν 23, 2008 1:43 pm, επεξεργάσθηκε 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
about
Πρύτανης


Εγγραφή: 07 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 600

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 1:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: - για το θεμα που προεκυψε με τον saama . . . Απάντηση με Συμπερίληψη

- ο νεος κωδικος προσβασης του saama που εστειλες φιλε afham . . . δεν επιτρεπει προσβαση , ή κατι εκει στην περιοχη αυτη τεχνικα δεν ταιριαζει . . . και Ετσι δεν μπορει να '' μπει '' ο ιδιος ο saama για να Μας πει και κεινος ο φουκαρας κατι . . .
- εγω απο την μερια μου σαν καλλιτεχνης . . . δεν παιρνω και πολλα πολλα πραγματα χαμπαρι . . . και δεν μπορω να κανω κατι . . . λειπει και ο διαχειριστης απο 'Δω για να κανει ή να δειξη και να βοηθησει . . .
- σαν χαζος που ειμαι ρωταω , αν μπορει τελικα να χρησιμοποιησει τον δικο μου κωδικο προσβασης . . . Φιλος και καλος Συνεργατης ειναι . . . και προσωπικα δεν εχω προβλημα . . . απλα , με την φτωχεια που σηκωνει κι' αυτος . . . θα αργησει να παρει PC και να βρει χωρο για να πληρωσει μια αλλη συνδεση και εναν λογαριασμο δικο του . . .
- ειναι ΚΑΙ αυτα . . .
- κοιτα μπερδεμα . . .
- καλή μέρα ομως . . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center