Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gianiss Πρύτανης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 16, 2017 7:46 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έλα ρε συ τώρα!
Αρκεί κάποιος να είναι εργατικός και τίμιος και θα προοδεύσει ,μέχρι και επιστάτης μπορεί να γίνει για το μεγάλο αφεντικό που ελέγχει και κατέχει τα μέσα παραγωγής , τα μέσα ενημέρωσης και την γη .
Κάθε άξιος θα πάει μπροστά , αρκεί να μην είναι “μπροστάρης” και ξεσηκώνει το πόπολο .
. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 16, 2017 10:13 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
eleonora έγραψε: |
Αν αληθινά το πιστεύεις αυτό, που στο καλό διαφωνούμε σε όσα εγώ υποστηρίζω σε όσα έγραψα προηγουμένως?
"Ισότητα και δικαιοσύνη ευκαιριών και δυνατοτήτων είναι το αιτούμενο' και όχι προνόμια και ποσοστώσεις που καταλήγουν να αδικούν τόσο τις άξιες γυναίκες όσο και τους άξιους άνδρες. "
|
Διότι όταν η τωρινή ποσόστωση είναι αποτέλεσμα προκατάληψης δεν θα εκφράζει την ποσόστωση ικανοτήτων στη φύση,οπότε χρειάζεται διόρθωση. _________________ Έτσι να στέκω, θάλασσα, παντοτεινέ έρωτά μου
με μάτια να σε χαίρομαι θολά
και να ναι τα μελλούμενα στην άπλα σου μπροστά μου,
πίσω κι' αλάργα βάσανα πολλά.
(Κώστας Βάρναλης) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ouliathis Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 17, 2017 6:12 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | υπάρχει ελευθερία επιλογής του ατόμου σε ένα σύστημα που η ανισομερής ανάπτυξη είναι δομικό του στοιχείο; Που βασίζεται στην εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο; |
Όχι βέβαια!!! Απλά για κάποιους αυτά είναι ψιλά γράμματα, συνεπώς αρέσκονται να καταναλώνονται σε ανούσια πράγματα και ψευδοδιλήμματα. _________________ Αυτο που εσείς αποκαλείτε ζωή εγώ το αποκαλώ θάνατο, κι αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, εγώ το αποκαλώ ζωή.
Εμπεδοκλής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|